offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

Jarná akcia do -40% na vína a alkohol

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Ochutnajte novinky ¡Hola! a La Marca. Prosecco & Cava v akcii až -30%

Vína Clarendelle a Domaine Clarence Dillon sa budú piť počas noci odovzdávania Oskarov

Vína Clarendelle a Domaine Clarence Dillon sa budú piť počas noci odovzdávania Oskarov

Clarendelle a Domaine Clarence Dillon sa stali hrdým oficiálnych partnerom vín podávaných pri príležitosti 95. odovzdávania Oskarov. Celý tím v Clarendelle je skutočne poctený, že môže byť súčasťou najväčšej noci v Hollywoode. A vy sa môžete pridať. Počas odovzdávania Oskarov si môžete spoločne pripiť spolu s ocenenými vínami Clarendelle “Inspired by Haut-Brion”.


Clarendelle vína vo filmoch a seriáloch

Noc odovzdávania Oskarov sa uskutoční 12. marca 2023 v Dolby Theater v Hollywoode na Governors Ball. Majiteľ a generálny riaditeľ princ Robert z Luxemburska s potešením oznamuje partnerstvo pri odovzdávaní Oskarov. Počas slávnostného večera odovzdávania cien a počas všetkých podujatí súvisiacimi s Oskarmi budú exkluzívne rozlievané červené a biele vína Clarendelle, Quintus a Haut-Brion. Pri udeľovaní Oskarov sa predstaví aj víno Le Dragon de Quintus, skutočná vychádzajúca hviezda pravého brehu Bordeaux, pochádzajúca zo Saint-Émilion.

V zákulisí niekoľko šťastných nominovaných a víťazov bude môcť ochutnať aj jedno z najvzácnejších bielych vín vyrobených v Bordeaux, ktoré sa rodí v Château La Mission Haut-Brion a Château Haut-Brion.

Okrem kráčania po červenom koberci na tohtoročnom odovzdávaní Oskarov si spoločnosť Clarendelle urobila meno aj na veľkej obrazovke.

Vína Clarendelle možno vidieť na stoloch najpopulárnejších filmov v kine aj televízii. V roku 2022 sa fľaše vín Clarendelle objavili v takmer 20 seriáloch a filmoch, vrátane 3. epizódy Emily In Paris, vo filmoch The Estate, Meet Cute, Virgin River a ďalších.

Princ Robert z Luxemburska svoj profesionálny život začal ako scenárista v Los Angeles a potom sa pridal k rodinnej firme. Od svojho príchodu do firmy sa Domaine Clarence Dillon vo Francúzsku a na medzinárodnej úrovni podieľa na sponzorských aktivitách a filantropických daroch, ktoré podporujú kultúrny vplyv francúzskeho dedičstva a umenia.

V roku 2023 sú Clarendelle a Domaine Clarence Dillon oficiálnymi partnermi vín Academy Museum of Motion Pictures. Clarendelle ponúka rozhodne súčasný výraz našej doby a slávneho francúzskeho „Art de Vivre“.

Tipy na vína Clarendelle: Clarendelle Blanc by Haut-Brion 2021Clarendelle Rosé by Haut-Brion 2022Clarendelle Rouge by Haut-Brion 2016
 

Clarence Dillon Wines je dôležitým obchodníkom s vínom v Bordeaux. Spoločnosť bola založená v roku 2005, ponúka vína z viac ako 100 zámkov, vrátane niektorých z najprestížnejších v Bordeaux. Väčšina vín predávaných spoločnosťou Clarence Dillon Wines pochádza priamo zo château. Rodina Dillon vlastní fenomenálne Château Haut-Brion, Château La Mission Haut-Brion, Château Quintus, Clarendelle “Inspired by Haut-Brion”. Od roku 2015 vlastní aj parížsku rezidenciu s dvojhviezdičkovou gurmánskou reštauráciou La Clarence a butik s kvalitnými francúzskymi vínami a destilátmi La Cave du Château.

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.