Novinky Don Q
Na rozdiel od väčšiny bielych rumov Don Q používa systém viacnásobnej destilácie pre vytvorenie čistejšieho, rafinovanejšieho a jemnejšieho chuťového profilu rumy. Zreje 1,5 až 5 rokov v sudoch z amerického bieleho dubu. Používa sa najmä k príprave koktailov.
Caliche je biely rum vo veľmi exoticky vyzerajúcej fľaši. Rytina na fľaši s rokom 1865 poukazuje, kedy španielsky majiteľ plantáže cukrovej trstiny Juan Sebastián Serrallés začal s prvou výrobou rumu. Jeho číra farba je dosiahnutá filtráciou rumu po vyzrievaní v sudoch. Caliche rum zreje štyri roky v amerických dubových sudoch, no i napriek tejto krátkej dobe je jeho chuť a vôňa presvedčivá.
Ponúka milovníkom rumu inovatívny zážitok. Táto zmes rumov najskôr dozrieva 5 až 8 rokov v sudoch z amerického bieleho dubu a potom sa dokončuje 4 až 6 týždňov v talianskych dubových sudoch po vermute Mancino Vecchio. Predĺžená interakcia medzi rumom a sladkými tónmi vermutu má za následok chuťový profil s nádychom čerešní a hrozienok, medu, tmavej čokolády a vanilky. Proces dvojitého zrenia dodáva jedinečnú komplexnosť a bohatosť chuti, ktorú nenájdete v žiadnom inom rume.
Ide o zmes rumov zrejúcich 5 až 8 rokov v sudoch z amerického bieleho dubu. Po dokončení sa táto zmes nechá ďalší rok zrieť vo vybraných sudoch z amerického bieleho dubu, ktoré sa predtým používali pri vyzrievaní sherry oloroso. Kontakt rumu so sherry v sude mu dodáva jedinečnú chuť a hĺbku, vďaka čomu sa stal obľúbeným medzi milovníkmi rumu, ktorí túžia po niečom nezvyčajnom.
Portorický rum s dvojitým vyzrievaním. Vytvorený zmesou starostlivo vybraných rumov z jedno- a viacstĺpcových destilácií. Najprv zreje v sudoch z amerického bieleho dubu po dobu 5-8 rokov, potom ďalšie dva roky vo francúzskych dubových sudoch po cognacu.
Gran Reserva je prémiový rum, ktorý tvoria 9 až 12 ročné rumy. Dôležitou zložkou tohto rumu je viac ako 50-ročný rum, ktorý zreje v systéme Solera Reserva. Dlhoročné skúsenosti rodiny Serrallés robia z Gran Añejo XO veľmi exkluzívny rum.