offerBox
1

12.9. - MasterClass „Wehlener Sonnenuhr na 7“

offerImage

Pozývame vás na MasterClass siedmych vín z vinohradu Wehlener Sonnenuhr od rieky Mosely. 

Čítať viac

Ružové dozvuky leta až do -40%

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Novinka - Blesková zásielka pre Poprad, Tatry a okolie

Novinka - Blesková zásielka pre Poprad, Tatry a okolie

Spustili sme bleskovú zásielku pre Poprad a okolie! Víno DO HODINY od objednávky je dostupné pre Bratislavu, Banskú Bystricu a teraz už aj pre Poprad.

Dodanie zabezpečujeme z našej vínotéky WinePlanet vo Forum Poprad. Chýba vám víno na oslavu, či na posedenie s priateľmi? Za hodinu máte doručený darček pre blízkeho alebo otvárate víno na dovolenke v Tatrách.


Táto inovatívna služba umožňuje dodanie vína či alkoholických nápojov priamo k zákazníkom a to do jednej hodiny od objednávky. Chýba vám víno na oslavu, či na posedenie s priateľmi?  Objednanie bleskovej zásielky je rýchle a jednoduché. Za hodinu máte doručený darček pre blízkeho alebo otvárate víno na dovolenke v Tatrách. Nemusíte čakať niekoľko dní na doručenie, táto služba je expresne rýchla.

Popularita tohto expresného doručenia už dosahuje výnimočné úrovne v Bratislave a v Banskej Bystrici, kde službu využívajú denne desiatky zákazníkov. Vedúca predajne WinePlanet z Forum Poprad Martina Synaková hovorí: „Objednať si víno v sobotu večer a mať ho doručené ešte v ten istý večer je veľkým zážitkom. Preto sme sa rozhodli rozšíriť túto skvelú službu aj pre Vysoké Tatry, Poprad a okolie. Ľudia od Spišského Štvrtku po Štrbské Pleso teraz môžu objednať bleskovku a mať svoje obľúbené víno do hodiny. Dodanie tovaru je zabezpečené z našej predajne WinePlanet vo Forum Poprad a kuriér v podobe taxi služby je prioritne vyslaný na doručenie priamo k zákazníkovi.“

 

Táto služba je dostupná každý deň v týždni, od pondelka do nedele, od 9:00 do 20:00 hodiny. Predajňa WinePlanet v Poprade disponuje širokou ponukou kvalitného vína z celého sveta, v portfóliu je aj prémiový rum, gin, koňak, whisky a iné destiláty a pochutiny. Blesková zásielka je tu pre vás, aby ste mali všetko čo potrebujete za chvíľu doma či v dovolenkovom apartmáne.

Vedúca predajne vysvetľuje ako je možné objednávku realizovať: „Zákazníci môžu využiť túto výnimočnú službu pri online objednávke na WinePlanet.sk. Z ponuky predajne WinePlanet Forum Poprad si môžu vybrať svoje obľúbené víno alebo objaviť nové lahôdky, ktoré sú k dispozícii. Ak by sa v košíku nachádzal tovar, ktorý momentálne nie je v predajni, systém zákazníka upozorní, aby si mohol vybrať niečo iné. Stačí objednať a ostatné je už na nás.“

S Bleskovou zásielkou si môžete byť istí, že si môžete vychutnať svoje obľúbené víno v čo najkratšom čase. Využite túto službu na chystanie osláv alebo rýchle zabezpečenie darčeku v tú pravú chvíľu. Blesková zásielka je vždy pripravená splniť vaše požiadavky rýchlo a efektívne.

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.