offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Klubové ski preteky s vínom REYA

Klubové ski preteky s vínom REYA

Napriek tomu, že to na veľkej časti Slovenska vyzerá už na grilovačku, na horách je stále dostatok snehu a parádne sa lyžuje. A víno REYA bolo u toho!


 

Známy lyžiarsky klub SKI TEAM ONE z Banskej Bystrice využil tieto priaznivé podmienky a v sobotu 16/03/2019 v domovskom stredisku Králiky zorganizoval klubové preteky. Pretekalo sa vo všetkých vekových kategóriách.

REYA aj na ski párty

V seniorských kategóriách žien a mužov mohli štartovať tréneri, rodičia, starí rodičia a priaznivci klubu. 

Práve v týchto „dospeláckych“ kategóriách sa všetci víťazi tešili na ocenenie v podobe prosecca REYA, ktoré bolo partnerom tohto milého a veselého podujatia. A REYA nás sprevádzala aj na after párty po skončení súťaží.

REYU odovzdával obchodný riaditeľ spoločnosti CORNER & Co. Juraj Kundrata

 

 

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.