Doprava zadarmo nad 50 EUR 300 000 fliaš a 2 500 druhov vína na sklade Viac ako 25 rokov na trhu
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter

Novoročná akcia 20% na obľúbené vína PF 20%20%

Víno a divina

Víno a divina

V prípade, že podávame mäso z jeleňa, srnca, daniela, zajaca alebo diviaka, snažíme sa k ním vybrať  rustikálne červené víno s dobrou štruktúrou a „atletickým“ telom. Ideálnou voľbou pre zverinu je Valpolicella z Veneta.

Ak je divina sprevádzaná výraznou omáčkou, musíme k nej prispôsobiť i výber vína. K ovocnej omáčke ako šípková alebo slivková, je výborný Shiraz z Austrálie alebo Tannat z Uruguaja. Diviak na zelenine si rozumie najlepšie k temperamentnej Garnache z Prioratu alebo konzervatívnej južnej Rhone. Prekvapením môže byť z dobrého ročníka moravské André!

Prečítajte si článok - Zásady správneho výberu vína k mäsu. 


Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.