offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
2018-11-23 Degustácia Žitavské vinice
Konalo sa.

2018-11-23 Degustácia Žitavské vinice

Spomedzi tvorcov krásnych vín vyčnieva maličké vinárstvo Žitavské Vinice z Úľan nad Žitavou, za ktorým stoja dvaja nadšení producenti dobrého vína, Jozef Teplan a Tomáš Strelinger. S rešpektom k prírode menia to najlepšie hrozno, aké dopestujú, na nádherne plné a dokonale odrodové vína. Nenechajte si ujsť degustáciu vín zo Žitavských viníc, ktoré zbierajú ocenenia po celom svete. .


Zaujal Vás event?

Kúpte si lístok

2018-11-23 Degustácia Žitavské vinice
2018-11-23 Degustácia Žitavské vinice
12 / ks
Zostáva už len 0 ks

Aké vína ochutnáme?

  • Rizling vlašský 2017
  • Irsai oliver 2017
  • Noria 2017
  • Hetera 2016
  • Cabernet sauvignon rosé 2017
  • Nitria 2016
  • Hron 2016
  • Merlot48 2011

Vinárstvo Žitavské Vinice

Žitavské Vinice - malé vinárstvo, veľké vína. Vinárstvo sídli v malej dedinke Úľany nad Žitavou v Nitrianskej vinohradníckej oblasti. Ich vinohrady sa nachádzajú v susednej obci Černík s rozlohou 5 ha. Srdcovou záležitosťou Tomáša Strelingera a Jozefa Teplana sú prírodne sladké vína, s ktorými začínali. Ich Rizling rýnsky 36 z ročníka 2013 získalo absolútne najvyššie hodnotenie na Kempinski Master Tasting 2015 v Bratislave. Od roku 2010 vyrábajú i suché vína. Biele vyzrievajú 6 mesiacov na kvasinkách a červené vína zrejú v slovenských alebo maďarských barikových sudoch. Na etiketách nahrádzajú prívlastky čísla s obsahom cukornatosti pri zbere. Vína zo Žitavských Viníc sú kombináciou úprimnosti, priateľskej povahy a nadšenia ich autorov.

Prečítajte si príbeh vinárstva na našom blogu.

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.