offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Úspech pre víno Emiliana Gê

Úspech pre víno Emiliana Gê

Emiliana je najväčšie organické vinárstvo vo svete. V roku 2003 prvý krát uviedla na trh ikonické víno Gê.  Assamblage troch modrých odrôd Syrah, Carménere a Cabernet Sauvignon z oblasti Colchagua Valley. Vinohrady sú obhospodárované v biodynamickom režime. Víno je držiteľom certifikátu Demeter. Gê sa stalo prvým biodynamickým vínom Latinskej Ameriky.


Spoločnosť Corner & Co. už niekoľko rokov spolupracuje s čílskym vinárstvom Emiliana.

 

Dvaja poprední vínni kritici Tim Atkin a James Suckling udelili v tomto roku 2019 vínu Gê ročník 2016 - 95 a 96 bodov. James Suckling povedal o víne: „Dominancia korenia, drobného tmavého ovocia a kvetinových tónov. Plné telo, bohaté až mäsité s ovocným charakterom a mäkkou tanínovou štruktúrou. Dlhý záver. Teraz pripravené na pitie.“

Vína z vinárstva Emiliana nájdete v našom eshope.

Výnimočné víno

Podľa slov winemakera vinárstva Emiliana Noelia Orts je Gê jedinečné víno, ktoré vzniká podľa zásad biodynamického režimu. „Práca s týmto vínom je špeciálna od rezu až po fľašovanie. Všetko sa robí podľa lunárneho kalendára. Biodynamické prístupy umožňujú vinohradom dosiahnuť prirodzenú rovnováhu. Vďaka tomu je víno prirodzené a odráža charakter terroiru. Slovo Gê pochádza z gréčtiny a znamená zem.“

Na našom eshope si môžete objednať Gê 20132012.

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.