offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Náš časopis Taste & Enjoy si môžete čítať aj online

Náš časopis Taste & Enjoy si môžete čítať aj online

Časopis Taste & Enjoy je vyše 70 pútavých strán o víne, destilátoch, cestovaní a kvalitnej gastronómii. Vydávame ho tri krát ročne pod hlavičkou Corner & Co. a WinePlanet.sk. Distribúcia prebieha cez Hospodárske Noviny, magazín Lonely Planet, ale môžete ho nájsť aj u našich klientov, v hoteloch, reštauráciách a iných gastro zariadeniach.


Jednotlivé čísla časopisu Taste & Enjoy sú k dipozícii online na stránke www.tasteandenjoy.sk 

Taste & Enjoy - ochutnaj a vychutnaj

Taste & Enjoy je tým najlepším miestom, kde sa dozviete všetko o víne a svetových značkách destilátov. Užitočné odborné informácie, hodnotenia vín, degustácie, príbehy svetových značiek a infografiky. 

V časopise nájdete najnovšie recenzie vín, trendy a recepty plus špeciálne ponuky na špičkové slovenské a zahraničné vína.

Prečítajte si všetky vydania Taste & Enjoy online a na jednom mieste.

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.