Vínna Fiesta -40 %

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Vyhrajte pobyt a degustáciu vo vinárstve Karpatská Perla. Ako sa zapojiť?

Rozhovory 10/10 na tému "Vína z Loiry"
Konalo sa.

Rozhovory 10/10 na tému "Vína z Loiry"

Júnovým Rozhovorom sme venovali jednu z najkrajších oblastí, ktorá sa tiež označuje ako „záhrada Francúzska“. Vína z Loiry predstavujú unikátny kaleidoskop rôznych štýlov z veľkého množstva apelácii. Svojou polohou na severe krajiny zdôrazňujú elegantný a osviežujúci prejav s charakterom pôvodu. Pre mnohých je to najmä Sauvignon Blanc, ale región ponúka komplexný a nadčasový Chenin, dokonca aj v sladkej podobe. Tí, ktorý obľubujú šumivé vína môžu byť doslova šokovaní komplexnosťou a eleganciou tamojších Crémantov. Miestne červené vína z Anjou alebo Sancerre sú v súčasnosti vyhľadávanou alternatívou k rovnako zásadným, ale oveľa drahším vínam z Burgundska.

O tom a oveľa viac sa dozviete a ochutnáte na najbližších 10/10 na Starej Vajnorskej.


Zaujal Vás event?

Kúpte si lístok

Rozhovory 10/10 na tému "Vína z Loiry"
Rozhovory 10/10 na tému "Vína z Loiry"
50 / ks
Zostáva už len 0 ks

Dátum a miesto konania:  24.6. 2021 o 18:00, WinePlanet, Stará Vajnorská 39, Bratislava

Po zakúpení lístku ste oficiálne registrovaný na podujatie, nepotrebujete predkladať žiadne potvrdenia ani vytlačené lístky. Stačí, keď nahlásite pri vstupe svoje meno, hosteska má k dispozícii menný zoznam. V prípade otázok nás kontaktujte na tel. čísle 0911 451 133.

Aké vína ochutnáte?

Domaine Bernard Baudry Chinon Blanc 2018

Domaine des Baumard Clos du Papillon Savennieres 2006

Domaine Laporte Pouilly-Fumé La Vigne de Beaussoppet 2011

Domaine Laporte La Veillante Chateaumeillant 2014

Domaine Laporte Estime 2014

Domaine Laporte Les Royaux Sancerre 2016

Domaine Laporte Sancerre Les Grandmontains Rosé 2019

Domaine Laporte Sancerre Le Rochoy Silex BIO 2018

Domaine Laporte Le Grand Argentier Menetou Salon 2017

Domaine Laporte Le Bouquet Cabernet Franc 2018

 

Degustačné priestory WinePlanet sú dezinfikované špeciálnymi germicídnymi žiaričmi použiteľnými za prítomnosti osôb.

V zmysle opatrení Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky sú pre konanie hromadnej akcie platné tieto nariadenia:

  • vstup a pobyt v mieste hromadného podujatia je umožnený len s prekrytými hornými dýchacími cestami (napríklad rúško, šál, šatka) pre exteriér, respirátor pre interiér
  • platí zákaz podávania rúk
  • pred vstupom do priestoru konania sú umiestnené dávkovače na dezinfekciu rúk, každý účastník je povinný ich použiť na dezinfekciu
  • za jedným stolom môžu byť prítomné iba skupiny 2 osôb (skupina sa považujú osoby žijúce v jednej domácnosti, bez ohľadu na vek), alternatívne za jedným stolom môže sedieť viac takýchto skupín, pokiaľ je možné medzi nimi dodržať odstup najmenej 2 m
  • pravidelné umývanie rúk mydlom a teplou vodou, následne utretie do jednorazových papierových obrúskov
  • ak sa u osoby prejavia príznaky akútneho respiračného ochorenia, je potrebné telefonicky kontaktovať svojho ošetrujúceho lekára a opustiť miesto hromadného podujatia
  • v prípade vzniku akútneho respiračného ochorenia (napr. horúčka, kašeľ, nádcha, sťažené dýchanie) je osoba povinná zostať v domácej izolácii
  • pri účasti na hromadnom podujatí a pri príchode a odchode z priestorov hromadného podujatia je nevyhnutné dodržiavanie rozostupy 2 m medzi osobami, to neplatí pre osoby žijúce v spoločnej domácnosti alebo pre partnerov
  • za účelom možného sledovania nákazy bude vytvorený zoznam účastníkov (len mená), ktorý sa uchováva 30 dní

Pri organizácii podujatia je zabezpečené:

  • vykonáva sa pravidelná a častá dezinfekcia priestorov, hlavne dotykových plôch, kľučiek podláh a predmetov
  • dostatočné vetranie priestorov
  • medzi stolmi sú zachované odstupy minimálne 2 m
  • dezinfekcia stolov a dotykových plôch po každom zákazníkovi (vrátane úchopových častí stoličiek a kresiel)
  • pri použití riadu (taniere, príbory, poháre) sa strojovo umýva pri teplote 80°C za použitia umývacieho a dezinfekčného prostriedku
  • obsluhujúci personál používa respirátory a medzi obsluhou jednotlivých stolov vykonáva dezinfekciu rúk, ak je to možné, sú používané jednorazové rukavice
  • hygienické zariadenia sú vybavené tekutým mydlom a papierovými utierkami
  • dezinfekcia hygienických zariadení každú hodinu (s ohľadom na intenzitu použitia)
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.