offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Enomatic - TOP systém pre servírovanie vína

Enomatic - TOP systém pre servírovanie vína

Zariadenie Enomatic vynašli v Toskánsku v roku 2002 a rozšírilo sa do viac ako 73 krajín sveta. Jediný a najlepší systém pre „Wine by glass“ samooblužné degustácie značkových vín.

Enomatic distribuuje spoločnosť Corner & Co. a WinePlanet.


Enomatic umožňuje reštauráciam, hotelom, lobby barom, vínotékam a iným prevádzkam rozšírenie vinných kariet s dôrazom na maximalizovanie predaja s nulovými stratami a elimináciou plytvania vínom. Systém umožňuje zachovať vína až 4 týždne v dokonalej kvalite, vôni a so všetkými atribútmi pri degustácii.

Ako Enomatic funguje

Enomatic systém dávkuje priamo z fľaše pomocou inertného plynu (Dusík/Argón). Dokonalá kvalita, vôňa a všetky atribúty ostávajú bez zmeny po dobu min. 4 týždňov, akoby ste práve otvorili fľašu.

Výhody systému Enomatic

  • Ochrana a zachovanie kvality vín pomocou potravinárskeho dusíka/ argónu.
  • Elektronicky riadené presné dávkovanie žiadaného objemu vína.
  • Automatické samočistenie dávkovacích hadičiek zaručuje maximálnu hygienu.
  • Individuálne vkladanie/ vyberanie fliaš, čo umožňuje sa prispôsobiť rôznym veľkostiam a typom fliaš. LED podsvietené tlačidlá, displeje a vnútorný priestor zariadenia s rôznymi režimami.
  • Výber systémov (s alebo bez „wine card“) pre 100% prispôsobiteľné využitie na čokoľvek, v akýchkoľvek podmienkach prevádzky podľa špecifikácií klienta.

Eno One

Chladiaci systém pre dve fľaše vína. Čistý elegantný dizajn s možnosťou modulového spájania zariadení. Kompaktnosť, funkčnosť, ľahká použiteľnosť a plug & play inštalácia sú len niektoré z vlastnosti technologického klenotu, ktorého cieľom je osloviť vína milujúci verejnosť aj profesionálov. Vďaka rozmerom, váhe a elegantnému dizajnu je možné tento systém umiestniť takmer kdekoľvek!

Enoline élite 2.5

Nová generácia technológie dávkovania vína – nižšia hlučnosť, vyšší výkon, dlhšia životnosť zachovania dokonalej kvality, vône a všetky atribúty pri degustácii vína.

Enomatic distribuuje spoločnosť Corner & Co. a WinePlanet. Pre viac informácií nás kontaktujte na corner@corner.sk alebo telefonicky +421 2 455 276 61.

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.