Blog on topic Gérard Bertrand
Leave topicAký prípitok zvoliť na Silvestra? Tento rok sa otvára ružové Prosecco.
16. 12. 2020Počas silvestrovskej noci sa vypije viac bubliniek ako za celý rok. Prípitok o polnoci so šumivým vínom je kľúčovým okamihom Silvestra. Tento rok sa v mnohých rodinách a pohárikoch zjaví novinka na svetovom trhu - ružové Prosecco.
Inšpirujte sa výberom someliéra Top výber šumivých vín a champagne
Oslávte Silvester s výbornými bublinkami
04. 12. 2020Silvester je spojený s oslavou príchodu Nového Roka. Počas silvestrovskej noci sa vypije viac bubliniek ako za celý rok. Prípitok o polnoci so šumivým vínom je kľúčovým okamihom Silvestra, kedy sa zamýšľame nad uplynulým rokom a tešíme sa na to, čo nám prinesie ten nový.
Inšpirujte sa výberom od someliéra - Top výber šumivých vín a champagne
Ružové víno nielen pre dámy
27. 02. 2020Popularita ružových vín tvz. ,roséʼ v posledných rokoch u nás prudko stúpa a získava si čoraz viac priaznivcov (konzumentov). Ich kvalita zavádzaním nových moderných technológií do praxe sa postupne zvýšila a dnes na Slovensku neexistuje vinár, ktorý by sa o výrobu ružového vína aspoň raz nepokúsil.
Víno ako ruža
14. 02. 2020Víno, ktoré bolo navrhnuté tak, aby bolo krásne. Dno fľaše Gérard Bertrand Coté des Roses má tvar kvitnúcej ruže a jeho vrchná časť je uzavretá jedinečným skleneným uzáverom. Biele, ružové alebo červené, celá kytica vín, ktoré sú unikátne svojim dizajnom ale aj chuťou.
Degustácia na tému "Nie je zmes ako blend"
13. 02. 2020Témou prvých tohtoročných februárových Rozhovorov 10/10 bola téma „Nie je zmes ako blend“, čiže vína vyrobené z viacerých odrôd, ktoré sú vo svete veľmi populárne a vyhľadávané. Od jednoodrodových vín ich odlišuje fakt, že na ich výrobu musia byť všetky zložky v mimoriadnej kvalite. Ich autori im citlivým spôsobom pridávajú aj punc originality aj rozmanitosti.