Slovenské vinobranie + víno Pivnica Čebovce zadarmo k nákupu nad 50 €

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA

Blog na tému Prosecco

Odísť z témy

Exkluzívne jesenné drinky

16. 09. 2024

K jesennému, chladnejšiemu obdobiu neodmysliteľne patria okrem teplých ponožiek a deky i drinky, ktoré nás zahrejú a navodia príjemnú atmosféru. Ak vám už nechutí piť počas jesenne len čaje a radi experimentujete, vyskúšajte exkluzívne jesenné koktaily.

Čítať viac >

Namixujte si balíček bublinek, šieste víno získate grátis!

14. 07. 2024

Vychutnajte si svieže letné bublinky. Teraz získate šieste šumivé víno v košíku ZADARMO. Môžete si zvoliť akýkoľvek mix druhov prosecca, frizzante, šumivých vín, rovnaké alebo každé iné, slovenské či zahraničné.

Bublinky v najnižšej hodnote získate automaticky zadarmo. Akcia je platná do 31. 7. 2024 a vzťahuje sa na všetky šumivé vína okrem Champagne.

Čítať viac >

Vyhrajte Prosecco v hodnote 200 €

08. 07. 2024

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte Prosecco na celé leto! Hráme o vína Serena Wines v hodnote 200 €. Zapojíte sa úplne jednoducho, stačí urobiť nákup vo WinePlanet a ste hre. Platí na nákup akéhokoľvek tovaru, do súťaže vás zaradíme automaticky ak máte nákup nad 50 €. Súťažíme do 28. 7. 2024!

Čítať viac >

Letné koktaily s vínom

02. 07. 2024

Klasický letný drink by mal byť ľahký a osviežujúci . Najlepšie koktaily s vínom na denné pitie by mal mať nižší alkohol, aby organizmus zbytočne nezaťažil.

Ak si počas horúceho dňa chcete vychutnať chladené vínne koktaily, nezabudnite si vychladiť aj poháre. Letné koktaily na báze vína si môžete pripraviť aj doma. Prinášame vám pár tipov na osviežujúce drinky.

Inšpirujte sa: Letné koktaily s ginom

Čítať viac >

Budúce trendy a vývoj Prosecca

25. 06. 2024

V dynamickom svete vín dochádza k výraznému posunu, pričom šumivé vína, najmä Prosecco, získavajú srdcia spotrebiteľov po celom svete. Prosecco sa vďaka svojej osviežujúcej chuti a dostupnej cene stalo obľúbenou voľbou medzi milovníkmi vína. Toto talianske šumivé víno v priebehu rokov získalo na popularite a všímajú si ho nielen spotrebitelia. Očakáva sa, že globálny trh Proseccom bude medzi rokmi 2024 a 2032 rásť značným tempom.

Čítať viac >

Malinový cheesecake a TIP Prosecco La Marca

05. 06. 2024
V našich záhradkách momentálne dozrieva bobuľové ovocie. Jahody a maliny sú ideálne k príprave ovocných dezertov. Lenka si pre vás pripravila lahodný…
Čítať viac >

Všetko, čo potrebujete vedieť o Proseccu

07. 05. 2024
Spotrebitelia Prosecco často prirovnávajú k bežne dostupným šumivým vínam komerčnej kvality. Prosecco pochádza zo severovýchodného Talianska, hoci…
Čítať viac >

Novinka Prosecco La Marca

29. 04. 2024
Dnes je La Marca jedným z najvýznamnejších talianskych výrobcov šumivého vína. Podporuje vinohradníkov pri pestovaní hrozna a slúži ako obchodná…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
mix -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.