offerBox
1

3. 10. - MasterClass Bordeaux 2021

offerImage

Pozývame vás na Masterclass ôsmich červených vín ročníka 2021 z Bordeaux, ktorý patril medzi klasické. 

Čítať viac

Slovenské vinobranie + víno Pivnica Čebovce zadarmo k nákupu nad 50 €

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA

Blog na tému Miluron

Odísť z témy

Ako pripraviť originálny PUNČ a iné horúce nápoje

19. 10. 2021

Pripravili sme si pre vás pár tipov na výborné jesenné drinky, ktoré vás zahrejú v tomto krásne sfarbenom jesennom počasí. K čoraz dlhším večerom sa lahodný punč výborne hodí. Receptov na punč nájdete určite neskutočné množstvo.

Tradičné, kde používate kvalitný čaj, domáci karamel, čerstvé ovocie a dobré víno s rumom a ich prípravu môžete využiť na večerný program s priateľmi.  Moderné recepty, kde jednoducho zmiešate kvalitné suroviny a za 3 minúty sú hotové.

Čítať viac >

Letné novinky zo Slovenska

28. 07. 2021

Toto leto je plné novinek, ktoré si u nás môžete vychutnať. Pokiaľ milujete letné bublinky, vyskúšajte ovocné perlivé vína Miluron.

Zo svetoznámej tokajskej oblasti prichádza výnimočná novinka Cassavita, ktorá má typickú chuť odrody Furmint. 

Čítať viac >

Makovo - višňová kocka s mascarpone - RECEPT a tip na víno

27. 07. 2021

Naša Lenka rada pripravuje jedlá a koláče zo sezónnej zeleniny a ovocia. Keďže momentálne v ovocných sadoch je čas dozrievania višní, prichystala pre vás letný recept na makovo – višňovú kocku s krémom mascarpone a k nemu som zvolila víno Summer Bubbles Višňa z vinárstva Miluron. Ovocné vína majú svoje osobitné postavenie, väčšina ľudí ich vyhľadáva pre ich sladkú ovocnú chuť. Skúste preto kombináciu višne s višňou.

Čítať viac >

Zoznámte sa s vinárom - Vinárstvo Miluron

11. 09. 2019

Miluron, nové slovenské vinárstvo, ktoré je zamerané na výrobu exkluzívnych a kvalitných ovocných vín, sa teší medzinárodným úspechom. Čučoriedkové víno, ríbezľové víno, ale aj višňové, slivkové, broskyňové, brusnicové a dokonca rakytníkové víno môžete nájsť v portfóliu vinárstva. Ponúka naozaj konzumácia ovocného vína nášmu organizmu zdravotné benefity? Ako sa z právnika stane vinár? Rozličné zaujímavosti sa dozviete zo stretnutia s majiteľom spoločnosti Miluron – Marcelom Borisom, ktorého sme vyspovedali.

Čítať viac >

Ríbezľové víno získalo zlatú medailu

24. 05. 2019

Slovenské ovocné vína sú oceňované po celom svete. Jedným z príkladov sú vína vinárstva Miluron, ktoré nedávno získali krásne ocenenia.

Už ste objavili pozitívny vplyv ríbezľáku na zdravie?

Čítať viac >

Ríbezľové víno má pozitívny vplyv na zdravie

18. 02. 2019
Sú známe pozitívne vplyvy ríbezlového vína a ríbezlí na zdravie. Ríbezľové víno je najpopulárnejším ovocným vínom v našich končinách. Prečítajte…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
mix -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.