offerBox
1

3. 10. - MasterClass Bordeaux 2021

offerImage

Pozývame vás na Masterclass ôsmich červených vín ročníka 2021 z Bordeaux, ktorý patril medzi klasické. 

Čítať viac

Slovenské vinobranie + víno Pivnica Čebovce zadarmo k nákupu nad 50 €

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA

Blog na tému Hola!

Odísť z témy

Nealkoholické koktaily na báze vína - Mocktail

16. 08. 2024

Či už zámerne nepijete alkohol alebo len hľadáte niečo osviežujúce na popíjanie v lete, prinášame vám niekoľko inšpiratívnych nealkoholických koktailov. Tieto jednoduché mocktaily si môžete pripravíte aj doma. Stačí jeden dúšok a alkohol vám už nebude chýbať. 

Nealkoholické vína nájdete na eshope.

Čítať viac >

Koktaily na báze Cavy

22. 07. 2024

Cava je šumivé víno zo Španielska, vyrobené tradičnou metódou kvasením vo fľaši. V posledných rokoch nadšenci koktailov v Spojenom kráľovstve začali skúmať všestrannosť Cavy. V tomto článku sa ponoríme do umenia vytvorenia jedinečných koktailov na báze Cavy.

Inšpirujte sa: Objavte svet Cava

Čítať viac >

Objavte svet Cava

22. 07. 2024

Cava, medzinárodne uznávaná a dostupná vo viac ako 100 krajinách, je vyvážaným šumivým vínom so španielskym označením pôvodu a štatútom Denominación de Origen (DO). Asi 95 % produkcie sa vyrába v oblasti Penedès v Katalánsku, pričom dedina Sant Sadurní d'Anoia je domovom najväčších vinárstiev. Objavte jej tajomstvá a všetko, čo potrebujete vedieť, aby ste z týchto bubliniek vyťažili maximálny pôžitok.

Šieste najlacnejšie bublinky v košíku sú automaticky zadarmo. Pozrieť pravidlá. 

 

Čítať viac >

S ružovým vínom po celý rok v kuchyni

27. 06. 2024

Ružové víno bolo kedysi považované len za letné víno. No čoraz viac ľudí pijú ružové víno po celý rok pri každej príležitosti. Čo si však k nemu dať? Rovnako ako pri bielom alebo červenom víne, najlepšie kombinácie závisia od štýlu vína, ktoré pijete a od toho, či je suché, sladké alebo šumivé.

Čítať viac >

Budúce trendy a vývoj Prosecca

25. 06. 2024

V dynamickom svete vín dochádza k výraznému posunu, pričom šumivé vína, najmä Prosecco, získavajú srdcia spotrebiteľov po celom svete. Prosecco sa vďaka svojej osviežujúcej chuti a dostupnej cene stalo obľúbenou voľbou medzi milovníkmi vína. Toto talianske šumivé víno v priebehu rokov získalo na popularite a všímajú si ho nielen spotrebitelia. Očakáva sa, že globálny trh Proseccom bude medzi rokmi 2024 a 2032 rásť značným tempom.

Čítať viac >

¡Hola! - Cava z Barcelony

25. 04. 2024
Cava ¡Hola! z Barcelony je poctou všetkým obyvateľom a návštevníkom, ktorí prichádzajú alebo bývajú v Barcelone. Značku Cava ¡Hola! vytvorili v roku…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
mix -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.