offerBox
1

3. 10. - MasterClass Bordeaux 2021

offerImage

Pozývame vás na Masterclass ôsmich červených vín ročníka 2021 z Bordeaux, ktorý patril medzi klasické. 

Čítať viac

Slovenské vinobranie + víno Pivnica Čebovce zadarmo k nákupu nad 50 €

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA

Blog na tému Stag´s Leap

Odísť z témy

Marchese Antinori získalo vinárstvo Stag’s Leap Wine Cellars

11. 05. 2023

Talianska skupina Marchesi Antinori uzavrela dohodu o kúpe vinárstva Stag’s Leap od Ste. Michelle Wine Estates. Piero Antinori navštívil Napu v roku 1985 a nadviazal silné priateľstvo so zakladateľom Stag’s Leap Warrenom Winiarskim, ktorý sa v roku 2007 rozhodol vinárstvo predať. Spoločnosť Ste. Michelle Wine Estates v tomto roku kúpila 85 % podiel v Stag’s Leap od Winiarskeho a zvyšných 15 % získala skupina Antinori.

Čítať viac >

Top vinohradnícke oblasti, ktoré by ste mali v roku 2022 navštíviť

26. 01. 2022

Teraz, keď sa cestovanie za vínom pomaly obnovuje, tím Wine Folly vytvoril voľne prístupného cestovateľského sprievodcu vinohradníckymi oblasťami, ktorý má pomôcť vinárstvam a oblastiam zasiahnutým pandémiou.

Odporúča TOP 10 vinohradníckych oblastí, ktoré by ste mali v roku 2022 určite navštíviť.

Čítať viac >

Exkluzívne vína

03. 12. 2020

Každá vinohradnícka oblasť disponuje jedinečnými klimatickými podmienkami, ktoré v spolupráci s človekom umožňujú vyniknúť vínam s unikátnym rukopisom a kvalitou. Takéto vína mávajú neopakovateľný senzorický prejav spojený s ich veľkým potenciálom pre vyzrievanie, ktorý ho ešte viac umocňuje. Vzhľadom na to, že sa jedná o vína v limitovanom množstve je dopyt po nich veľmi vysoký. Tradične sa tieto vína označujú ako ikonické, prestížne, investičné, dokonca aj snobské.

Čítať viac >

Najlepšie vinice sveta - TOP 50 World´s Best Vineyards 2020

20. 07. 2020

World´s Best Vineyards každý rok vyhlasuje poradie 50-tich najlepších viníc sveta. Zoznam bol zostavený tímom pod vedením Williama Reeda. Hlavnou myšlienkou projektu je podporiť a zviditeľniť vinársku turistiku.

Zoznam najlepších 50 viníc sveta odráža rozmanitosť svetových vinohradníckych krajín.

Čítať viac >

Objavte Antinori - najlepšie talianske vína už 26 generácií

15. 07. 2020

Rodina Antinori patrí medzi najstaršie šľachtické rodiny na svete.  História rodiny je spojená s vínom od roku 1385, kedy sa Giovanni di Piero Antinori stal členom „Arte Fiorentina dei Vinattieri“ čiže cechu florentských vinárov. Dnes slávne talianske vinárstvo vedie 26. generácia Antinori, ktorá presadzuje maximálne rešpektovanie tradícií a životného prostredia.

Čítať viac >

Ochutnávame vína zo severnej Ameriky

29. 10. 2019
Spojené štáty americké zaberajú celý severoamerický kontinent a ich vína majú preto možnosť nasať terroir takmer neobmedzeného množstva pôd a podnebí…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
mix -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.