

Kyoya Yuzu Gin
Shinichiro Watanabe pomáha s inovačnými procesmi v rodiacej sa kategórii liehovín, japonskom gine. Ako vedúci jednej z najstarších páleníc v Kjúšú si želá, aby si pálenica Kyoya zachovala vernosť ku svojim prémiovým koreňom shochu a zároveň posúvala vedomie toho, čo sa dá dosiahnuť pomocou sofistikovaného chuťového profilu tradičného nápoja. Jeho poslaním je nalákať zákazníkov na nové produkty, ktoré vyzdvihujú miláčika južného Kjúšú, sladký zemiak shochu. Jednou z najväčších výziev, ktorej čelí odvetvie shochu, je nedostatok informácií o tomto produkte vo svete. Pálenica Kyoya v Nichinane má šikovný spôsob ako vytvoriť väčší dopyt po shochu, a to tak, že sa z neho vyrába gin. Yuzugin je citrusová iterácia nápoja, ktorá čerpá väčšinu svojej chuti z yuzu (citrón).