Likérové dni -20%

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Vyhrajte pobyt a degustáciu vo vinárstve Karpatská Perla. Ako sa zapojiť?

Blog na tému Clarendelle

Odísť z témy

Ružové víno nie je žiadnym výstrelkom!

07. 06. 2024

Mnohí, ktorí si spájajú ružové víno ako nápoj pre letnú konzumáciu, si stále myslia, že ružové víno nemá veľkú kvalitu. Ružové víno je však jedným z najstarších štýlov výroby vína a je jedným z najobľúbenejších vín najmä v južnom Francúzsku. Rosé má miesto na stole každého znalca vína, pretože sa výborne kombinuje s jedlom, čo umožňuje vychutnať si ho nielen v lete, ale počas celého roka.

AKCIA do 30. 6. 2024 - Ružové vína až -20 %

Čítať viac >

Zápisky z degustačnej večere s Domaine Clarence Dillon

27. 02. 2024

Dňa 22.2.2024 sa uskutočnila 5-chodová degustačná večera s vínami Domaine Clarence Dillon v Restaurant Parlament v Bratislave. Večerom sprevádzala zástupkyňa vinárstva pre Európu Satenik Samvelyan spolu so someliérom spoločnosti Corner & Co. Rasťom Šutákom.

Čítať viac >

Valentín: Aké vína si vybrať?

07. 02. 2024

Deň svätého Valentína je chvíľou oslavy lásky a prejavenie uznania niekomu výnimočnému vo vašom živote. Oslavujete Valentína s partnerom alebo s priateľmi? Víno je dokonalým darčekom, ktorý môžete darovať svojmu blízkemu alebo vašej láske ako prekvapenie. Ktorá fľaša je však pre výnimočný večer tá najlepšia?

Inšpirujte sa výberom: Víno na Valentína

Čítať viac >

Vína Clarendelle a Domaine Clarence Dillon sa budú piť počas noci odovzdávania Oskarov

07. 03. 2023

Clarendelle a Domaine Clarence Dillon sa stali hrdým oficiálnych partnerom vín podávaných pri príležitosti 95. odovzdávania Oskarov. Celý tím v Clarendelle je skutočne poctený, že môže byť súčasťou najväčšej noci v Hollywoode. A vy sa môžete pridať. Počas odovzdávania Oskarov si môžete spoločne pripiť spolu s ocenenými vínami Clarendelle “Inspired by Haut-Brion”.

Čítať viac >

Clarence Dillon - terroir Bordeaux vo fľaši

10. 02. 2023

Clarence Dillon Wines je dôležitým obchodníkom s vínom v Bordeaux. Spoločnosť bola založená v roku 2005, ponúka vína z viac ako 100 zámkov, vrátane niektorých z najprestížnejších v Bordeaux. Väčšina vín predávaných spoločnosťou Clarence Dillon Wines pochádza priamo zo château.

Čítať viac >

Poetika po francúzsky - zápisky z degustácie Clarendelle

06. 06. 2022
Večera s vínami Domaine Clarence Dillon sa uskutočnila premiérovo len na dvoch miestach na Slovensku. Začiatkom mája v hoteli Elizabeth v Trenčíne a…
Čítať viac >

Report - Degustačná večera Clarence Dillon Wines v Elizabeth

10. 05. 2022
Pod Trenčianskym hradom sa v príjemnej atmosfére hotela Elizabeth uskutočnila začiatkom mája degustačná večera s francúzskymi vínami Clarence Dillon…
Čítať viac >

Pobyt v Hoteli Elizabeth za nákup vína Clarendelle

14. 02. 2022
Súťaž o víkendový pobyt pre dvoch v romantickom Hoteli Elizabeth**** v Trenčíne už skončila. Stačilo ak ste si od 15.2. do 31.3.2022 kúpili u…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
mix -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.