UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Vyhrajte pobyt a degustáciu vo vinárstve Karpatská Perla. Ako sa zapojiť?

Distribúcia kávy Lavazza - exkluzívny distribútor pre Slovensko

Distribúcia kávy Lavazza - exkluzívny distribútor pre Slovensko

Káva Lavazza je súčasťou kávovej histórie už 124 rokov a vďaka svojej vynikajúcej kvalite, inováciám, pokroku a zodpovednému podnikaniu sa za ten čas rozšírila do celého sveta. Dnes je Lavazza prítomná prostredníctvom vlastných pobočiek a sieti distribútorov vo viac ako 90 krajinách sveta  a ročne svojim zákazníkom servíruje vyše 27 miliárd šálok kávy.

Výhradnú distribúciu kávy Lavazza pre SR zabezpečuje Corner & Co.


Lavazza pre všetkých

Spoločnosť Corner & Co., ktorá stojí za eshopom Wineplanet.sk, zabezpečuje už od roku 2000 aj autorizovanú a výhradnú distribúciu kávy Lavazza do všetkých predajných kanálov na Slovensku.

Kávu dodávame pre hotely, reštaurácie, kaviarne, bary, firmy, supermarkety, rôzne retailové reťazce a predávame na eshope www.wineplanet.sk. Firma si zakladá na vysokom štandarde predajného a popredajného servisu, aby si mohli zákazníci vychutnať kávu najvyššej kvality vo všetkých kútoch našej krajiny. Na Slovensku sa ročne predá približne 60 miliónov porcií/šálok kávy a Lavazza je v predajoch a znalosti na Slovensku č. 1 medzi prémiovými značkami kávy.

Káva pre sektor HORECA - pre gastro sú určené kávy z barovej edície, ktoré sa vyznačujú mimoriadnou kvalitou a rôznorodosťou. Každý klient si podľa svojich chuťových preferencii a požiadaviek svojich zákazníkov dokáže vybrať spomedzi množstva kávových zmesí tú najvhodnejšiu.

Samozrejmosťou je aj technologické zabezpečenie pre prípravu kávy (kávovary, mlynce, etc.). V prípade, že máte záujem o kávu Lavazza pre svoju prevádzku, neváhajte nás kontaktovať tu.

Najpopulárnejšie kávy pre HORECa – hotely, reštaurácie, kaviarne

Lavazza KAFA Forest

KAFA FOREST COFFEE, 100% ARABICA 500G, PRAŽENÁ ZRNKOVÁ KÁVA
Kafa je jednou z najlepších káv na svete. Pochádza z prvého kávovníka, ktorý spontánne rastie v etiópskych lesoch. Obyvateľstvo tu po celé generácie vydávalo tajomstvá na ochranu rastlín a zber ich vzácnych plodov.  Vzácna káva, výnimočná a vyvážená; vyznačuje sa intenzívnou kvetinovou vôňou, dochuťou medu a ďatlí so zrelými čerešňovými tónmi. Prečítajte si článok o káve Kafa.

Lavazza Alteco Organic

ALTECO ORGANIC PREMIUM BLEND, 60% ARABICA /40% ROBUSTA 1KG, PRAŽENÁ ZRNKOVÁ KÁVA
Káva Alteco vďaka 100% organickej produkcii vytvára konsenzus v otázkach chutí a ohľaduplnosti k životnému prostrediu.  Ponúka sladké a elegantné espresso so zamatovou krémou a pretrvávajúcimi arómami, v pozadí je cítiť med a ovocie s pikantným končekom horkého kakaa.

Lavazza Top Class

TOP CLASS, 1KG, 50% ARABICA, 50% ROBUSTA, PRAŽENÁ ZRNKOVÁ KÁVA
Vyvážená  zmes Arabicy a Robusty, pozostáva z výberu ázijskej kávy v kombinácii s aromatickou kávou zo Strednej Ameriky a lahodnou brazílskou kávou. Je to stredne pražená káva a vyznačuje sa excelentnou chuťou. Táto zmes je vo vyrovnanom pomere Arabica 50 %  a Robusta 50 %.  

Lavazza Tierra Selection

TIERRA SELECTION 100% ARABIKA, 1 KG, PRAŽENÁ ZRNKOVÁ KÁVA
Výnimočná zmes so sladkými a jemnými arómami kvetov a čerstvého ovocia s náznakmi čokolády. 100% Arabika nadštandardnej kvality z horských oblastí Brazílie, Hondurasu, Peru a Kolumbie.
Obsahuje kávové zrná z plantáží certifikovaných neziskovou ekologickou organizáciou Rainforest Alliance, ktorá bojuje za zachovanie biodiverzity, ako aj trvalo udržateľné pestovateľské metódy a zdroje.

Lavazza Gran Espresso

GRAN ESPRESSO, 1KG, 40% ARABICA, 60% ROBUSTA, PRAŽENÁ ZRNKOVÁ KÁVA
Kávová zmes s dominanciou pranej a nepranej Robusty a Arabicy. Stredne pražená káva so silnou, bohatou a intenzívnou chuťou. Korenistá a čokoládová príchuť. V tejto zmesi dominuje Robusta 60 %, Arabica je zastúpená 40 %.  

Lavazza CREMA e AROMA

ESPRESSO CREMA E AROMA 60% ROBUSTA, 40% ARABICA, 1KG, PRAŽENÁ ZRNKOVÁ KÁVA
Lavazza Crema e Aróma espresso je obľúbená a vyhľadávaná káva pre všetkých, ktorí majú radi espresso i capuccino. Obsahuje zmes zŕn z 40% Arabiky a 60% Robusty, ktoré dohromady vytvárajú silnú, aromaticky plnú a dlho pretrvávajúcu chuť s hustou cremou.

Inovatívna Lavazza

Už od svojho počiatku Lavazza prichádzala s inováciami, moderným marketingom a snahou byť najlepším v odvetví. Preto sa neobmedzuje len na kvalitnú produkciu kávy, ale investuje čas a úsilie do rozvoja produktov a efektívnej komunikácie.

Nové možnosti využitia kávy priniesol rok 2001, keď Lavazza v snahe ponúknuť svojim zákazníkom kávu aj v iných podobách, začala spolupracovať so španielskym šéfkuchárom Ferranom Adria. Spojením jeho kreativity a hlbokej znalosti kávy odborníkov Lavazzy pretransformovalo kávu do krémov, omáčok, peny, zmrzliny, či želé. Jedlo sa tak stalo novým prostriedkom ako si vychutnať chuť pravého talianskeho espressa.

V roku 2012 Lavazza priniesla na trh program Lavazza EspresSOunique. Zákazníci si mohli vychutnať okrem klasického espressa aj mnohé zaujímavé kávové receptúry tradičných ale aj absolútne originálnych kombinácií chutí a zloženia. Dodnes je na Slovensku, ale aj v zahraničí populárne Lavazza Cremespresso, ktorým sa môžu zákazníci osviežiť v letných mesiacoch.

V súčasnosti je oddelenie Výskumu a vývoja spoločnosti Lavazza inkubátorom kreatívnych nápadov. Medzi posledné inovácie patrí ISSpresso, ktoré vyvinuli v spolupráci s technologickou firmou Argotec. Jedná sa o prístroj, ktorý prináša espresso do vesmíru a umožňuje astronautom vychutnávať si každodenný rituál kávy aj mimo Zeme.

Ďalším krokom vpred je vyvinutie kompostovateľných kapslí, ktoré sú v súlade s aktuálnymi ekologickými trendami a kultúrou zero waste, kedy sa kapsula po použití na prípravu kávy stáva prirodzenou súčasťou kompostu.

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.