UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Vyhrajte pobyt a degustáciu vo vinárstve Karpatská Perla. Ako sa zapojiť?

Nákupný zoznam unavenej matky

Nákupný zoznam unavenej matky

Ak máte deti, tak to poznáte. Bez škôlok a školy sme v jednom kole, funkcia upratovačky, kuchárky a učiteľky na plný uväzok a do toho sa snažíte robiť home office. Ruku na srdce, aj vy čakáte kým vaše sladké deti už konečne zaspia? smiley Matky si rozhodne zaslúžia odmenu, ktorá im prinesie relax po vyčerpávajúcom dni.


Oddýchnite si, vyložte nohy a nalejte si víno. Nadiktovali sme a spísali si, čo teraz mama potrebuje. A podľa tohto nákupného zoznamu sme pre vás mamy urobili balíček odmeny. Otvorte si čipsy a dajte si k tomu víno od známych vinárov. Tento balíček unavenej mame rozhodne zdvihne náladu.

Balíček pre matky - odmena za starosti dňa

Ukázať balíček pre matky -15%

Mrva a Stanko vám nalejú svieže rosé Cabernet Sauvignon. Nadýchnite sa ovocnej vône sladkého ovocia, lesných jahôd a malín a zabudnete na všetky starosti. Pán Pavelka vás zase poteší polosuchým a obľúbeným vínom Pálava. Jeho vôňa a chuť je harmonická, primárne broskyňová v pozadí s medovými tónmi. Dve vína v balíčku vystačia na dva dni, prípadne na pekný večer s partnerom.

Počas dňa si urobte chvíľku pokoja pri kávičke, v balíčku nájdete mletú kávu Lavazza 100% Arabiku. K tomu vám pribalíme dve nesladené zahustené mlieka do kávy. Mama vždy myslí aj na deti, určite im bude chutiť hroznový mušt Bobulo plný vitamínov a sušienky v tvare dinosaurov ich navyše zabavia.

Balíček dodávame kuriérom ZADARMO do 48 hodín na celé Slovensko. Pre bratislavské matky doručujeme bleskovou zásielkou do 1 hodiny.

Veľa energie do ďalších dní praje WinePlanet.

 
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.