offerBox
1

3. 10. - MasterClass Bordeaux 2021

offerImage

Pozývame vás na Masterclass ôsmich červených vín ročníka 2021 z Bordeaux, ktorý patril medzi klasické. 

Čítať viac

Slovenské vinobranie + víno Pivnica Čebovce zadarmo k nákupu nad 50 €

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Valentín z vinárstva Pavelka - ON a ONA

Valentín z vinárstva Pavelka - ON a ONA

Ak premýšľate nad originálnym valentínskym darčekom pre neho alebo pre ňu, ponúkame vám špeciálnu kolekciu vín ONA a ON. Limitovaná valentínska edícia bieleho a ružového vína z vinárstva Pavelka poteší vašu drahú polovičku.

AKCIA - Do 14. 2. nájdete vína v zľave -14%


Vinárstvo Pavelka 

Rodinné vinárstvo Pavelka vzniklo v Pezinku v roku 1995. Na čele vinárstva stojí vinohradník a vinár Milan Pavelka spolu so synom Michalom, dcérou Katarínou a  manželkou Alenou. Pod Malými Karpatmi obhospodarujú viac ako päťdesiat hektárov vlastných vinohradov. Z nich pochádza hrozno, ktoré tvorí základ pre tradičné vína s charakterom malokarpatskej oblasti. 

Ona je sila v krehkom tele,
Ona je láska a všetko vrelé,
Ona je krása a čistota,
Ona je elixír života.

Pavelka ONA

Hrozno pre toto víno sa rodí na svahoch Malých Karpát, vo viniciach obklopujúcich malebný vinársky domček Celestín.

Začiatkom roku 2020 vytvorilo vinárstvo Pavelka novú dizajnovú edíciu ružového vína ONA. Ľahké, polosuché ružové víno v atraktívnej valentínskej adjustáži.

Zaujme svojou iskrivou jemne jahodovou farbou a vôňou lesného ovocia, najmä jahôd a malín. Ovocná vôňa plynule prechádza aj do chute. Plnosť a šťavnatosť vína prináša vyvážená kombinácia zvyškového cukru a kyseliniek. Svieže, atraktívne ružové víno. 

Pavelka ON

Zrodil sa v Malokarpatskej vinohradníckej oblasti vo viniciach v rajóne Pezinok. Toto víno bolo pripravené ako partner k vínu ONA. Prihliadalo sa na mužské preferencie.

Asambláž Rizlingu rýnskeho 2019 vyzrievajúceho 9 mesiacov v špeciálnych agátovo dubových sudoch. Výrazná kvetinovo ovocná vôňa s odrodovým prejavom. V chuti príjemne ovocné so sviežou kyselinkou. 

Všetci výnimoční muži,
majú jedno spoločné.
Sú trpezliví. Ich odkaz
totiž dozrieva postupne,
ako dobré víno.
PAvelka ONA
PAvelka ONA

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.