offerBox
1

30. 6. - Degustácia ružových vín Bory Mall

offerImage

Pozývame vás na degustáciu ružových vín zo Slovenska, Talianska, Francúzska a Nového Zélandu. 

Čítať viac

Slovenské vinobranie

right-arrow
USER MENU
CHOOSE A LANGUAGE

Blog on topic Champagne

Leave topic

Silvester s miliónom bubliniek

19. 12. 2022

Nezabudnite na najdôležitejšiu časť vítania Nového roka - bublinky. Champagne alebo Prosecco je pre niekoho jasná prvá voľba. Ale s toľkými úžasnými šumivými vínami, ktoré máte k dispozícii, by bola škoda, keby ste vždy zostali pri tom istom. Someliér WinePlanet vám predstaví niektoré z najlepších šumivých vín, s ktorými si môžete pripiť k Novému Roku 2023.

Inšpirujte sa: Všetko o Champagne

Read more >

Všetko o Champagne

15. 12. 2022

Champagne je jedným z najobľúbenejších šumivých vín. Nie všetky šumivé vína sú Champagne, ale všetky Champagne sú šumivé vína. Blízkosť Champagne k Parížu podporuje hospodársky úspech regiónu v obchode s vínom.

Inšpirujte sa: Top výber šumivých vín a champagne

Read more >

Vína k vianočnej pohode

01. 12. 2022

Každý z nás sa teší na Vianoce. Aspoň na chvíľu utiecť z pracovného kolotoča, zastaviť a ponoriť sa hlbšie do svojho vnútra. Konečne mať čas tráviť spoločné chvíle s rodinou a s priateľmi. A práve vtedy je ten správny čas otvoriť si víno, ktoré ste si odložili na ten „správny čas“.

Inšpirujte sa výberom vín od našej someliérky.

Read more >

Inšpirácie na darčeky - víno

02. 11. 2022

Vyberte originálne a reprezentatívne darčeky, ktoré potešia vašich známych, partnerov, či kolegov.

V našej ponuke nájdete viac ako 2500 druhov vína a prémiových značiek alkoholu, štýlové kalichy a dekantery značky Riedel, kávu, čaj alebo iné delikatesy.

TIP: Inšpirácie na darčeky - destiláty a delikatesy

Read more >

6 dôvodov, prečo piť Champagne

27. 07. 2022

Svet práve teraz neponúka veľa dôvodov na oslavu. Napriek tomu je skvelý čas na pitie šumivého vína. Champagne predstavuje štandard pre eleganciu, pôvab, jemnosť a hĺbku. Potešenie je nielen vizuálne, ale i sluchové, zvodný zvuk bubliniek pripomínajúci šum mora a tiež dotyk. Bublinky sú v ústach fascinujúce.

Read more >

Champagne v roku 2022

26. 07. 2022
Limit výnosu pre zber v Champagne bol v tomto roku 2022 stanovený na 12 000 kg na hektár, čo je najviac za viac ako desať rokov, oznámila organizácia…
Read more >

Champagne je trendy

03. 01. 2022
Ak si myslíte, že Champagne je len na oslavy a špeciálne príležitosti, mýlite sa. Ľudia vnímajú Champagne ako niečo luxusné a drahé, pritom na…
Read more >

Investície do vína - oplatí sa?

20. 12. 2021
Zatiaľ čo väčšina vín sa kupuje so zámerom okamžitej konzumácie, niektoré vína sa kupujú s úmyslom predaja v budúcnosti za vyššiu cenu. …
Read more >

Explore topics

Most read

Read Taste & Enjoy

 

Italy
Balíček Najlepšie Prosecco
mix -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovakia
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Check discounts, promotions and tastings

In the newsletters, we will send you current promotions on wine, tastings or other interesting information from the world of wine. You can unsubscribe from our newsletter at any time in its lower part.