UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Vyhrajte pobyt a degustáciu vo vinárstve Karpatská Perla. Ako sa zapojiť?

Blog na tému SERENA 1881

Odísť z témy

Halloween party s vínom

11. 10. 2024

Halloween je jedným z komerčne najúspešnejších sviatkov v celosvetovom meradle. Kto povedal, že je len pre deti? Kreativita, skvelé kostýmy, strašidelné dekorácie a hudba sú nevyhnutnosťou. Samozrejme jedlo a víno rozprúdia tú správnu zábavu.

Či už organizujete party vo svojom dome alebo vyrážate k niekomu inému, buďte pripravení na čokoľvek s dobrým vínom po ruke. Pamätajte, že víno je dokonalým darčekom pre vašich dospelých priateľov, ktorí na konci októbra organizujú Halloweensku party.

Inšpirujte sa: Aké víno na Halloween

Čítať viac >

Nealkoholické koktaily na báze vína - Mocktail

16. 08. 2024

Či už zámerne nepijete alkohol alebo len hľadáte niečo osviežujúce na popíjanie v lete, prinášame vám niekoľko inšpiratívnych nealkoholických koktailov. Tieto jednoduché mocktaily si môžete pripravíte aj doma. Stačí jeden dúšok a alkohol vám už nebude chýbať. 

Nealkoholické vína nájdete na eshope.

Čítať viac >

Cestoviny a bublinky

17. 07. 2024

Cestoviny a šumivé víno patria k sebe, je to jeden z našich najčastejších pôžitkov. Prinášame vám zaujímavé tipy, aké cestoviny sa hodia k vašim obľúbeným bublinkám a ako pozdvihnúť cestovinový pokrm so správnou kombináciou.

Šieste najlacnejšie bublinky v košíku sú automaticky zadarmo. Pozrieť pravidlá. 

Čítať viac >

Vyhrajte Prosecco v hodnote 200 €

08. 07. 2024

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte Prosecco na celé leto! Hráme o vína Serena Wines v hodnote 200 €. Zapojíte sa úplne jednoducho, stačí urobiť nákup vo WinePlanet a ste hre. Platí na nákup akéhokoľvek tovaru, do súťaže vás zaradíme automaticky ak máte nákup nad 50 €. Súťažíme do 28. 7. 2024!

Čítať viac >

S ružovým vínom po celý rok v kuchyni

27. 06. 2024

Ružové víno bolo kedysi považované len za letné víno. No čoraz viac ľudí pijú ružové víno po celý rok pri každej príležitosti. Čo si však k nemu dať? Rovnako ako pri bielom alebo červenom víne, najlepšie kombinácie závisia od štýlu vína, ktoré pijete a od toho, či je suché, sladké alebo šumivé.

Čítať viac >

Budúce trendy a vývoj Prosecca

25. 06. 2024
V dynamickom svete vín dochádza k výraznému posunu, pričom šumivé vína, najmä Prosecco, získavajú srdcia spotrebiteľov po celom svete. Prosecco sa…
Čítať viac >

Víno a svadba – koľko a aké vybrať

24. 05. 2024
Na svadobnej hostine je bežné ponúknuť víno ako súčasť slávnosti. Možno sa pýtate, koľko fliaš vína budete potrebovať, aby ste ho mali dosť pre…
Čítať viac >

Všetko, čo potrebujete vedieť o Proseccu

07. 05. 2024
Spotrebitelia Prosecco často prirovnávajú k bežne dostupným šumivým vínam komerčnej kvality. Prosecco pochádza zo severovýchodného Talianska, hoci…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
mix -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.