UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Vyhrajte pobyt a degustáciu vo vinárstve Karpatská Perla. Ako sa zapojiť?

Blog na tému Lavazza

Odísť z témy

Lavazza – káva nielen do gastra

06. 08. 2024

Viac ako 4 000 zamestnancov Lavazza Group so sídlom v Turíne v Taliansku sa zrodila z podnikateľskej vášne rodiny Lavazza. Dnes patrí medzi hlavných hráčov v globálnej kávovej aréne ako pražiareň vo všetkých segmentoch podnikania. Funguje na 140 trhoch s 8 výrobnými závodmi v 5 krajinách (Taliansko, Spojené kráľovstvo, Francúzsko, Kanada a USA). Od roku 1935 spoločnosť Lavazza patrí k najväčším hráčom v oblasti kávy.

Čítať viac >

Lavazza získala ocenenie Superbrands Slovakia 2024

20. 02. 2024

Slovenskí spotrebitelia a komisia expertov Slovak Superbrands udelila káve Lavazza cenu Slovak Superbrands Award 2024. Lavazza získala toto ocenenie na Slovensku už po ôsmykrát. Ocenenie Superbrands je potvrdením zaradenia medzi elitné značky na slovenskom trhu. Predstavuje nielen potvrdenie neustáleho zvyšovania hodnoty značky ale aj kvalitu kávy Lavazza.

Čítať viac >

Kávové koktaily s Lavazzou

20. 09. 2023

Hoci je káva pre väčšinu ľudí každodennou rutinou, hrá významnú úlohu aj v barmanstve. Svet kávových kokteilov zahŕňa nadčasové klasiky, ale aj moderné recepty. Ak ste milovníkom kávy, musíte vyskúšať tieto kávové koktaily na báze kávy Lavazza!

Káva Lavazza vďaka svojej vynikajúcej kvalite, inováciám, pokroku a zodpovednému podnikaniu sa rozšírila do celého sveta. Ročne svojim zákazníkom servíruje vyše 27 miliárd šálok kávy.

Čítať viac >

Nový 2022 Lavazza kalendár: "I CAN CHANGE THE WORLD"

16. 12. 2021

Čas čakania a úvah sa skončil, nastal čas akcie: toto je koncept, ktorý stojí za kalendárom Lavazza na rok 2022. 

Projekt „Môžem zmeniť svet“ bol vyrobený pod kreatívnym vedením agentúry Armando Testa, už z názvu sprostredkúva výzvu konať pozitívnu zmenu. V kalendári sú vyobrazené portréty umelcov a aktivistov, odhodlaných slúžiť ušľachtilým cieľom.

Čítať viac >

Distribúcia kávy Lavazza - exkluzívny distribútor pre Slovensko

24. 06. 2021

Káva Lavazza je súčasťou kávovej histórie už 124 rokov a vďaka svojej vynikajúcej kvalite, inováciám, pokroku a zodpovednému podnikaniu sa za ten čas rozšírila do celého sveta. Dnes je Lavazza prítomná prostredníctvom vlastných pobočiek a sieti distribútorov vo viac ako 90 krajinách sveta  a ročne svojim zákazníkom servíruje vyše 27 miliárd šálok kávy.

Výhradnú distribúciu kávy Lavazza pre SR zabezpečuje Corner & Co.

Čítať viac >

Nákupný zoznam unavenej matky

20. 04. 2020
Ak máte deti, tak to poznáte. Bez škôlok a školy sme v jednom kole, funkcia upratovačky, kuchárky a učiteľky na plný uväzok a do…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
mix -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.