offerBox
1

12.9. - MasterClass „Wehlener Sonnenuhr na 7“

offerImage

Pozývame vás na MasterClass siedmych vín z vinohradu Wehlener Sonnenuhr od rieky Mosely. 

Čítať viac

Slovenské vinobranie + víno zadarmo k nákupu nad 50 €

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Súťaž

Odísť z témy

Vyhrajte Prosecco v hodnote 200 €

08. 07. 2024

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte Prosecco na celé leto! Hráme o vína Serena Wines v hodnote 200 €. Zapojíte sa úplne jednoducho, stačí urobiť nákup vo WinePlanet a ste hre. Platí na nákup akéhokoľvek tovaru, do súťaže vás zaradíme automaticky ak máte nákup nad 50 €. Súťažíme do 28. 7. 2024!

Čítať viac >

Výhercovia v sútaži Villa Maria

01. 07. 2024

Za nákup vín Villa Maria ste mohli vyhrať krásne ceny - Wellness víkend v Hoteli Kontakt vo Vysokých Tatrách, vína Villa Maria v hodnote 300 €, 20 x vstupenky na Párty s Villa Maria a množsto zliav. 

Stačilo kúpiť víno Villa Maria v predajni alebo na eshope WinePlanet a zaregistrovať účtenku na www.villamaria.wineplanet.sk! Súťaž trvala do 7.7.2024 a nižšie nájdete výhercov.

Čítať viac >

Súťaž o balíčky vín a darčeky Nichta

16. 05. 2024

V čase od 17. 5. do 9. 6. prebiehala súťaž o balíček Nichta, ktorý je plný chutí a krásnych darčekov. Celkovo sme hrali o 6 balíčkov vína Nichta a ku každému balíčku víťazovi pribalíme aj štýlové vínne ponožky. Do súťaže ste sa mohli zapojiť nákupom vín Níchta.
Dňa 11. 6. 2024 prebehlo žrebovanie a máme tu 6 výhercov! 

Čítať viac >

Wellness s Villa Maria – Súťaž o pobyt v hoteli Lesná

19. 08. 2023

V septembri sme súťažili o pobyt v hoteli Lesná**** vo Vysokých Tatrách. Výherný poukaz na 2 noci pre 2 osoby v apartmáne Superior Suite s polpenziou a neobmedzeným welness získava pán Tr......er z Bratislavy. Výhercu sme kontaktovali emailom, blahoželáme a ďakujeme všetkým, čo sa zapojili!

Do súťaže ste sa zaradili kúpou akéhokoľvek vína Villa Maria počas trvania súťaže do 29. 9. 2023 a to na www.wineplanet.sk alebo v ktorejkoľvek vínotéke WinePlanet. Dňa 29. 9. sme vyžrebovali výhercu tohto krásneho pobytu v hoteli s výhľadom na Lomnický štít. Pravidlá súťaže.

Čítať viac >

Vyhrajte pobyt na Tokaji s vinárstvom Ostrožovič

17. 03. 2023

Zapojte sa do hry o trojdňový pobyt na Tokaji pre 2 osoby. Penzión Tokaj Ostrožovič sa nachádza na pokojnom mieste v obci Veľká Tŕňa v srdci slovenského vinárskeho regiónu. Ponúka vínnu pivnicu, degustácie vín a úžasnú atmosféru.

Do súťaže ste sa mohli zapojiť nákupom akéhokoľvek vína značky Ostrožovič vo všetkých vínotékach WinePlanet alebo na eshope Wineplanet.sk. Súťaž skončila 30. 4. 2023.

Čítať viac >

Súťaž o balíček Domin & Kušický

03. 01. 2023
Vyhrajte novoročný balíček Domin & Kušický, ktorý je plný vín a krásnych darčekov. Výherný balíček obsahuje mikinu, ponožky, vývrtku a 5 BIO vín -…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
mix -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.