offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
26.5. - Rozhovory na terase s Pinot Noir
Konalo sa.

26.5. - Rozhovory na terase s Pinot Noir

Takmer po ročnej odmlke pokračujeme v Rozhovoroch o víne v našom átriu. V tomto prípade bude ušľachtilou témou - Pinot Noir, ktorá voľne nadväzuje na posledné Burgundsko.

Desať skvelých Pinotov v rôznych štýloch a s odlišným rukopisom pôvodu. Všetky vína dokonale demonštrujú potenciál a hodnotu tejto unikátnej odrody, z ktorej sa vyrábajú najdrahšie vína sveta.


Zaujal Vás event?

Kúpte si lístok

Rozhovory na terase s Pinot Noir
Rozhovory na terase s Pinot Noir
50 / ks
Zostáva už len 0 ks

Dátum a miesto konania:  26.5. 2021 o 18:00, WinePlanet, Stará Vajnorská 39, Bratislava

Po zakúpení lístku ste oficiálne registrovaný na podujatie, nepotrebujete predkladať žiadne potvrdenia ani vytlačené lístky. Stačí, keď nahlásite pri vstupe svoje meno, hosteska má k dispozícii menný zoznam. V prípade otázok nás kontaktujte na tel. čísle 0911 451 133.

Aké vína ochutnáte?

Der

Prinz von Hessen Landgraf von Hessen Spätburgunder Rheingau 2018

Rezerva z A

Pierre Sparr Grande Reserve Alsace 2015

Bollinger La Côte aux Enfants Coteaux Champenois 2014

Pink

Ca´del Bosco Cuvée Prestige Rosé Franciacorta NV

Down Under

Soho McQueen Central Otago 2016

Villa Maria Seddon Vineyard Marlborough 2011

West Coast 

Erath Estate Selection Willamatte Valley Oregon 2016

Errazuriz Las Pizarras Aconcagua Costa 2014

Legendárny ročník „78“ ?

Natural Domin & Kušický Rulandské modré Veľký Krtíš 2007 

Domaine Chanson Beaune Bressandes Premier Cru 2008

 

Degustačné priestory WinePlanet sú dezinfikované špeciálnymi germicídnymi žiaričmi použiteľnými za prítomnosti osôb.

V zmysle opatrení Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky sú pre konanie hromadnej akcie platné tieto nariadenia:

  • vstup a pobyt v mieste hromadného podujatia je umožnený len s prekrytými hornými dýchacími cestami (napríklad rúško, šál, šatka) pre exteriér, respirátor pre interiér
  • platí zákaz podávania rúk
  • pred vstupom do priestoru konania sú umiestnené dávkovače na dezinfekciu rúk, každý účastník je povinný ich použiť na dezinfekciu
  • za jedným stolom môžu byť prítomné iba skupiny 2 osôb (skupina sa považujú osoby žijúce v jednej domácnosti, bez ohľadu na vek), alternatívne za jedným stolom môže sedieť viac takýchto skupín, pokiaľ je možné medzi nimi dodržať odstup najmenej 2 m
  • pravidelné umývanie rúk mydlom a teplou vodou, následne utretie do jednorazových papierových obrúskov
  • ak sa u osoby prejavia príznaky akútneho respiračného ochorenia, je potrebné telefonicky kontaktovať svojho ošetrujúceho lekára a opustiť miesto hromadného podujatia
  • v prípade vzniku akútneho respiračného ochorenia (napr. horúčka, kašeľ, nádcha, sťažené dýchanie) je osoba povinná zostať v domácej izolácii
  • pri účasti na hromadnom podujatí a pri príchode a odchode z priestorov hromadného podujatia je nevyhnutné dodržiavanie rozostupy 2 m medzi osobami, to neplatí pre osoby žijúce v spoločnej domácnosti alebo pre partnerov
  • za účelom možného sledovania nákazy bude vytvorený zoznam účastníkov (len mená), ktorý sa uchováva 30 dní

Pri organizácii podujatia je zabezpečené:

  • vykonáva sa pravidelná a častá dezinfekcia priestorov, hlavne dotykových plôch, kľučiek podláh a predmetov
  • dostatočné vetranie priestorov
  • medzi stolmi sú zachované odstupy minimálne 2 m
  • dezinfekcia stolov a dotykových plôch po každom zákazníkovi (vrátane úchopových častí stoličiek a kresiel)
  • pri použití riadu (taniere, príbory, poháre) sa strojovo umýva pri teplote 80°C za použitia umývacieho a dezinfekčného prostriedku
  • obsluhujúci personál používa respirátory a medzi obsluhou jednotlivých stolov vykonáva dezinfekciu rúk, ak je to možné, sú používané jednorazové rukavice
  • hygienické zariadenia sú vybavené tekutým mydlom a papierovými utierkami
  • dezinfekcia hygienických zariadení každú hodinu (s ohľadom na intenzitu použitia)
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.