offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
2018-03-15 Ladies Wine Night degustácia 3+1 ZADARMO
Konalo sa.

2018-03-15 Ladies Wine Night degustácia 3+1 ZADARMO

Dámy pozvite kolegyne a priateľky a príďte sa naučiť niečo o víne a zrelaxovať od každodenných povinností do našich útulných degustačných priestorov v centre mesta. Páni, nezabudnite na MDŽ, takáto degustácia vašu polovičku istotne poteší. Pripravili sme degustáciu len pre ženy, ktorá pohladí vaše telo i dušu. Ochutnáme vína z vinárstva Šimák Zámok Pezinok, ktoré nám predstaví sympatický zástupca vinárstva. Naše pozvanie prijala aj Tamara Schönthaler z vinárstva Laurenz V., ktorá zase očarí radou Veltlínov. Vstup je povolený len pre dámy. Stretneme sa vo Vínotéke Sv. Urbana by Wineplanet, Klobučnícka 4, Bratislava. AKCIA 3 + 1 pre kamošky! Pri kúpe 4 lístkov, zaplatíte iba za cenu troch lístkov. Viac o akcii tu: http://www.wineplanet.sk/blog/833_ladies-wine-night-ked-zeny-miluju-vino.


Zaujal Vás event?

Kúpte si lístok

2018-03-15 Ladies Wine Night degustácia 3+1 ZADARMO
2018-03-15 Ladies Wine Night degustácia 3+1 ZADARMO
15 / ks
Zostáva už len 0 ks
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.