offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Vyhrajte čajový set Damman Fréres

Vyhrajte čajový set Damman Fréres

Zapojte sa do súťaže o čajový set Damman Fréres. Stačí, keď si kúpite aspoň jeden čaj tejto francúzskej značky a ste v hre, šanca vyhrať je vysoká!

Hráme do konca novembra o čajník, dve šálky a misku s logom Damman Fréres.

Ukázať všetky čaje Damman Fréres.


Ako sa zapojiť do súťaže?

Do súťaže sa zapojíte nákupom aspoň jedného čaju Damman Fréres od 1.11. do 31.11.2022, nakúpiť môžete na stránke wineplanet.sk alebo v niektorej z našich predajní. Dňa 5.12. vyžrebujeme víťaza setu, ktorý obsahuje čajník, dve šálky a misku Damman. Pravidla súťaže.

5.12. - súťaž ukončená - výherkyňa paní Chudadová.

Ukázať všetky čaje Damman Freres.

O Dammann Fréres

Čaje a čajové zmesy Dammann Fréres z Francúzska patria medzi tie najlepšie na svete. Príbeh čajov Dammann siaha do roku 1692, kedy francúzsky kráľ Ľudovít XIV pridelil Francoisovi Dammann privilégium predávať čaj vo Francúzsku. Pán Dammann bol známy nielen vďaka monopolu na čaj, patril aj k najscestovanejším mužom doby. Vďaka svojím cestám do Indie, Číny, Kórey, Vietnamu, Japonska, či Srí Lanke privážal do Francúzska najexkluzívnejšie čaje, ktoré potom miešal s kvetmi, sušeným ovocím, koreninami, či inými prírodnými zložkami.

Jeho potomkovia v tradícii pokračovali a v roku 1925 bratia Robert a Pierre Dammann založili obchod Dammann Freres. Bol to práve Dammann Fréres, kto v roku 1980 vyvinul čajové vrecúško z priehľadného textilného materiálu, ktorý chráni čajové lístky pred vonkajším prostredím a umožňuje vyniknúť všetkým chutiam čaju v praktickej podobe.

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.