offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Vianočné sety - sviatky budú plné vína

Vianočné sety - sviatky budú plné vína

Pripravili sme pre vás ponuku výhodných vianočných setov v akcii -10 %. Užite si tohtoročné sviatky a príchod nového roka vo veľkom štýle, samozrejme víno nesmie chýbať.

Ponúkame vám 7 tipov na vínne sety, ktoré sú vhodné ako darček, na trávenie sviatočných chvíl s rodinou alebo na slávnostný prípitok.


 

Red Christmas 

V balíčku Red Christmas nájdete 3 červené vína, ktoré vám domov prinesú príjemnú vianočnú náladu. Z Francúzska víno Clarendelle Rouge by Haut Brion z výborného ročníka 2015. Elegantné s ovocno kasisovým charakterom. Zo Španielska víno La Renacida z vinárstva Museum. Vinohrady vysadené ešte v roku 1927. Harmonicky namiešané cuvée modrých i bielych odrôd. A samozrejme pri červených vínach nemôžeme vynechať Čile. Vigno Vignadores De Carignan z vinárstva Emiliana pochádza z neštepeného pôvodného vinohradu. Koncentrované víno v bio kvalite. Ukázať set na eshope.  

White Christmas

Pieseň White Christmas od Bing Crosbyho bola inšpiráciou k vytvoreniu tohto balíčka bielych vín, v ktorom sa ukrýva víno z Talianska odrody Roero Arneis z vinárstva Prunotto. Atraktívne biele víno s ovocno kvetinovým charakterom. Novinku z francúzskeho vinárstva Domaine Langlois-Chateau Saumur blanc. Nenápadný, ale o to hodnotnejší, Chenin blanc. Trojicu dopĺňa vyzreté Chardonnay z argentínského vinárstva Mascota Vineyards s tónmi maslového pečiva a žltého ovocia. Ukázať set na eshope. 

 

Slovenské Vianoce

K typickým slovenským Vianociam s kaprom a zemiakovým šalátom, kapustnicou či oplátkam s medom a cesnakom patria i slovenské vína. Tento balíček pod stromček obsahuje 3 vína, ktoré vám spríjemnia čas Vianoc. Klasický Rizling rýnsky z vinárstva Fundus Regius, ktorý rokmi vyzrieva do krásy.

Svieže a delikátne ružové Rulandské modré v bio kvalite z vinárstva Víno Natural Domin & Kušický. Trojicu dopĺňa Cabernet Sauvignon z vinárstva Mrva & Stanko s intenzívnou vôňou čiernych ríbezlí, kôstkového ovocia a horkej čokolády. Ukázať set na eshope.  

Sladké Vianoce

Aké by to boli Vianoce bez sladkostí ako vanilkové rožky, medovníky, linecké pečivo alebo čokoládové gule? K nim si môžete dopriať dve sladké vína. Tokajský 5-putňový výber z vinárstva J&J Ostrožovič s klasickým tokajským charakterom a fortifikované červené víno Šaler z vinárstva Špalek. Bohaté víno s tónmi macerovaných višní v horkej čokoláde. Najlepšie skúsiť obidve. Ukázať set na eshope.  

 

Vianočný BIO set

Bio i počas Vianoc? To nie je problém. Aj pre vás sme pripravili vianočný bio set, ktorý obsahuje Prosecco zo Serena Wines s ľahkým ovocným charakterom. Nesmie chýbať osvedčený Sauvignon Blanc z Villa Marie a novinku Reya Organica Rubino cuvée. Ukázať set na eshope.  

Štedrovečerný československý set

Každá krajina má svoje vianočné zvyky. Naše sú veľmi podobné s tými českými, ktoré vychádzajú z našej spoločnej histórie. Pripomeňte si ich.

Pripravili sme pre vás Štedrovečerný československý set štyroch vín v rovnakom rozložení síl.

Slovensko zastupujú dve vína. Klasický Rizling sekt 2018 z pezinského vinárstva Hacaj a Silvánske zelené z vinárstva Karpatská Perla. Z Moravy sme vybrali Frankovku VOC Modré Hory z vinárstva J. Stávek a na záver sladký Riesling z nového moderného vinárstva z Kurdějova z vinárstva Gurdau. Ukázať set na eshope.  

Silvestrovský set

Silvester je vždy spojení s oslavou a bublinkami. V tomto balíčku sú milióny bubliniek, obsahuje perlivý Private Bin Lightly Sparkling Sauvignon Blanc z vinártva Villa Maria. Pre dámy ružové Prosecco z vinárstva Terra Serena a Nový rok treba osláviť so Champagne Ayala, pretože ako na nový rok, tak po celý rok. Ukázať set na eshope.  

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.