offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Vianočné sety - sviatky budú plné vína

Vianočné sety - sviatky budú plné vína

Pripravili sme pre vás ponuku výhodných vianočných setov v akcii -10 %. Užite si tohtoročné sviatky a príchod nového roka vo veľkom štýle, samozrejme víno nesmie chýbať.

Ponúkame vám 7 tipov na vínne sety, ktoré sú vhodné ako darček, na trávenie sviatočných chvíl s rodinou alebo na slávnostný prípitok.


 

Red Christmas 

V balíčku Red Christmas nájdete 3 červené vína, ktoré vám domov prinesú príjemnú vianočnú náladu. Z Francúzska víno Clarendelle Rouge by Haut Brion z výborného ročníka 2015. Elegantné s ovocno kasisovým charakterom. Zo Španielska víno La Renacida z vinárstva Museum. Vinohrady vysadené ešte v roku 1927. Harmonicky namiešané cuvée modrých i bielych odrôd. A samozrejme pri červených vínach nemôžeme vynechať Čile. Vigno Vignadores De Carignan z vinárstva Emiliana pochádza z neštepeného pôvodného vinohradu. Koncentrované víno v bio kvalite. Ukázať set na eshope.  

White Christmas

Pieseň White Christmas od Bing Crosbyho bola inšpiráciou k vytvoreniu tohto balíčka bielych vín, v ktorom sa ukrýva víno z Talianska odrody Roero Arneis z vinárstva Prunotto. Atraktívne biele víno s ovocno kvetinovým charakterom. Novinku z francúzskeho vinárstva Domaine Langlois-Chateau Saumur blanc. Nenápadný, ale o to hodnotnejší, Chenin blanc. Trojicu dopĺňa vyzreté Chardonnay z argentínského vinárstva Mascota Vineyards s tónmi maslového pečiva a žltého ovocia. Ukázať set na eshope. 

 

Slovenské Vianoce

K typickým slovenským Vianociam s kaprom a zemiakovým šalátom, kapustnicou či oplátkam s medom a cesnakom patria i slovenské vína. Tento balíček pod stromček obsahuje 3 vína, ktoré vám spríjemnia čas Vianoc. Klasický Rizling rýnsky z vinárstva Fundus Regius, ktorý rokmi vyzrieva do krásy.

Svieže a delikátne ružové Rulandské modré v bio kvalite z vinárstva Víno Natural Domin & Kušický. Trojicu dopĺňa Cabernet Sauvignon z vinárstva Mrva & Stanko s intenzívnou vôňou čiernych ríbezlí, kôstkového ovocia a horkej čokolády. Ukázať set na eshope.  

Sladké Vianoce

Aké by to boli Vianoce bez sladkostí ako vanilkové rožky, medovníky, linecké pečivo alebo čokoládové gule? K nim si môžete dopriať dve sladké vína. Tokajský 5-putňový výber z vinárstva J&J Ostrožovič s klasickým tokajským charakterom a fortifikované červené víno Šaler z vinárstva Špalek. Bohaté víno s tónmi macerovaných višní v horkej čokoláde. Najlepšie skúsiť obidve. Ukázať set na eshope.  

 

Vianočný BIO set

Bio i počas Vianoc? To nie je problém. Aj pre vás sme pripravili vianočný bio set, ktorý obsahuje Prosecco zo Serena Wines s ľahkým ovocným charakterom. Nesmie chýbať osvedčený Sauvignon Blanc z Villa Marie a novinku Reya Organica Rubino cuvée. Ukázať set na eshope.  

Štedrovečerný československý set

Každá krajina má svoje vianočné zvyky. Naše sú veľmi podobné s tými českými, ktoré vychádzajú z našej spoločnej histórie. Pripomeňte si ich.

Pripravili sme pre vás Štedrovečerný československý set štyroch vín v rovnakom rozložení síl.

Slovensko zastupujú dve vína. Klasický Rizling sekt 2018 z pezinského vinárstva Hacaj a Silvánske zelené z vinárstva Karpatská Perla. Z Moravy sme vybrali Frankovku VOC Modré Hory z vinárstva J. Stávek a na záver sladký Riesling z nového moderného vinárstva z Kurdějova z vinárstva Gurdau. Ukázať set na eshope.  

Silvestrovský set

Silvester je vždy spojení s oslavou a bublinkami. V tomto balíčku sú milióny bubliniek, obsahuje perlivý Private Bin Lightly Sparkling Sauvignon Blanc z vinártva Villa Maria. Pre dámy ružové Prosecco z vinárstva Terra Serena a Nový rok treba osláviť so Champagne Ayala, pretože ako na nový rok, tak po celý rok. Ukázať set na eshope.  

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.