offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
V meste je nový Club!

V meste je nový Club!

Hubert prichádza s novinkou, ktorá vzbudzuje zvedavosť!

Hubert Ice Club si už po prvom dúšku získa fanúšikov ultimátneho ľadového osvieženia. Receptúra je vytvorená špeciálne tak, aby ste si novinku mohli vychutnať počas horúcich letných dní s ľadom.

Pozrieť Hubert Ice

 


Šestka je číslo, ktoré podľa Francúzov symbolizuje intenzívne šťastie. Šesť zvrtnutí kovovou slučkou „klietočky“, chrániacej zátku, vás delí od potešenia ukrytého vo vnútri fľaše. Šestoraké šumivé dobrodružstvo zhmotnené podarenou rodinkou sektov Hubert Club ste už zažili. Pre všetkých milovníkov bubliniek preto nastal čas urobiť krok vpred.

Nový Club, nové pravidlá

Sekt Hubert Ice Club prichádza na slovenský trh v štýlovej bielej fľaši a v elegantnom dizajne. Nejde však iba o nový obal. Receptúra je vytvorená špeciálne tak, aby ste si novinku mohli vychutnať počas horúcich letných dní s ľadom. Široký a rozmanitý sortiment obľúbených sektov značky Hubert sa tak rozrastá o trendového „benjamína“ , ktorý je originálny technologicky i chuťovo. 

Zlatistá iskrivá farba Hubert Ice Club Demi Sec najlepšie vynikne vo väčšom pohári s troma ľadovými kockami a lístkom mladej čerstvej mäty. Senzoricky vyladený, harmonický sekt s decentným muškátovým charakterom vo vôni a nádychom zrelého ananásu v chuti je určený každému, kto si túži vychutnávať originalitu, kvalitu a štýl počas všedných i nevšedných dní. 

 

Novinku Hubert Ice Club nájdete na e- shope www.wineplanet.sk

Sviežu, plnú a jemne korenistú chuť zvýrazňuje dlhotrvajúce perlenie, ktoré aj z bežného posedenia s priateľmi či chvíľky pri debate na slnečnej terase spraví výnimočný okamih. Spôsob, akým technológ so someliérom dosiahli, aby bublinky zostali v pohári a ľad podčiarkol všetky dobré vlastnosti sektu je tajný. Keď radi odhaľujete tajomstvá, garantujeme vám, že s pohárom tohto nováčika v ruke vás bude zaujímať iba očarujúci výsledok.

Na to, aby ste si mohli novinku vychutnať nie je nutné vytvárať príležitosti – Hubert Ice Club je sám o sebe jedinečnou príležitosťou na ľadové osvieženie počas pohodových dní. 

O spoločnosti Hubert J. E. :

História spoločnosti siaha do roku 1825. V tom čase šlo o prvú spoločnosť vyrábajúcu sekt podľa pôvodnej francúzskej metódy mimo Francúzska.

Významné úspechy a rozvoj zaznamenala firma najmä pod vedením Johanna E. Huberta a jeho manželky Pauliny. Na miléniovej výstave v Budapešti v roku 1896 rakúsky cisár František Jozef I. ohodnotil Hubert slovami: ,,Toto šampanské je vynikajúce!”

Výroba sa v roku 1952 presunula do Serede, kde pôsobí dodnes. Od roku 2000 sa spoločnosť stala súčasťou skupiny Henkell & Co a koncom roka 2008 prevzala spoločnosť Hubert J. E. do svojho portfólia tiché vína a destiláty pod značkou Vitis. Stala sa tak najväčšou vinárskou spoločnosťou na Slovensku. Od roku 2019 je Hubert J.E súčasťou skupiny Henkell - Freixenet Group. 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.