offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Villa Maria

Odísť z témy

Jarné vína k sezónnej zelenine a ovociu

15. 04. 2024

Jarná úroda vyvoláva obraz chrumkavej, čerstvej zeleniny. Tradične býva zelenina nepriateľom vína. Horkosť v artičokoch a špargli sa často považuje za protiklad k vínu. Nebojte sa, existuje niekoľko skvelých tipov, ako si správne vybrať vína s jarným pokrmom. 

Jarná ponuka vín až -40%, akcia platná len do 30.4.2024. 

Čítať viac >

Malbec = hviezda Argentíny

10. 04. 2024

Odroda Malbec, známa svojou sýtou fialovou farbou a bohatou štruktúrou trieslovín, sa pestuje vo vinohradníckych oblastiach po celom svete, vrátane juhozápadného Francúzska a Bordeaux. Stal sa vlajkovou loďou Argentíny.

Oslavujeme Malbec Day 17. 4. - Malbec v akcii až -20%

Čítať viac >

Ročník 2024 vo vinárstve Villa Maria

02. 04. 2024

Vyhliadky ročníka 2024 na Novom Zélande sú už jasné. Výnimočné hrozno prekypujúce prirodzenou aciditou a koncentrovanou chuťou. „Netrpezlivo očakávame odhalenie tohto ročníka, ktorý sľubuje dodanie vynikajúcich vín, ktoré skutočne zachytávajú podstatu nášho remesla, “ Villa Maria.

Nezmeškajte: 4. 7. - Párty s Villa Maria na Starej Vajnorskej

Čítať viac >

Jarné kombinácie s vínom

02. 04. 2024

Jar prináša množstvo čerstvých ingrediencií a chutí, ktoré ponúkajú skvelú príležitosť pre objavovanie rôznych kulinárskych kombinácií. Počas tejto sezóny sú miestne trhoviská plné pestrej škály ovocia a zeleniny. Sezónne jarné jedlá sú vo všeobecnosti ľahšie. Vymeňte ťažšie zimné vína rovnakým spôsobom, ako recepty na bohaté dusené jedlá. Namiesto toho sa nechajte inšpirovať ľahkými, sviežimi chuťami, ktoré sa dokonale hodia k jarným vínam. Keď je pokrm kombinuje so správnym vínom, zážitok sa umocní. 

TIP: Jarná ponuka vín -25%

Čítať viac >

Ako darovať víno

12. 02. 2024

Vybrať víno môže byť náročné. Červené alebo biele? Mali by ste kúpiť fľašu, dve alebo aj tri? Nenechajte sa však odradiť. Sme tu, aby sme vám pomohli. Náš sprievodca zahŕňa všetky aspekty, či už ide o darček k narodeninám, svadbe alebo výročiu.

Inšpirujte sa: Valentín: Aké vína si vybrať?

Čítať viac >

Valentín: Aké vína si vybrať?

07. 02. 2024
Deň svätého Valentína je chvíľou oslavy lásky a prejavenie uznania niekomu výnimočnému vo vašom živote. Oslavujete Valentína s partnerom alebo s…
Čítať viac >

Vianoce s vínami Villa Maria

22. 12. 2023
Trblietajúce sa svetlá, borovicová vôňa a izby plné smiechu. Vianočné sviatky sú čarovným časom, ktorý môžete stráviť s priateľmi a rodinou. Stôl…
Čítať viac >

Najpredávanejšie vína za rok 2023

20. 12. 2023
Rok 2023 sa pomaly blíži ku koncu. Ďakujeme vám, našim zákazníkom, ktorí ste nám prejavili svoju dôveru i tento rok. Vždy vás radi obslúžime v…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.