offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

Jarná akcia do -40% na vína a alkohol

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Slovenské vinárstva

Odísť z témy

Oceňovaný sladký Rizling od Pavelkovcov

23. 04. 2024

Práve teraz vinárstvo Pavelka prichádza so svojim novým sladkým vínom odrody Rizling rýnsky 2022, ktorý už stihol zaujať na viacerých slovenských súťažiach. Pri tejto príležitosti sme sa porozprávali s pánom Milanom Pavelkom, ktorý už niekoľko desaťročí stojí na čele vinárstva.

Čítať viac >

Slovenské novinky pre jarné mesiace

22. 04. 2024

Oslovili sme slovenských vinohradníkov, aby nám predstavili novinky pre tieto jarné mesiace. Všetky novinky nájdete už v predaji. Pozrite si novinky od Mrva & Stanko a Fundus Regius. Veľkú pozornosť si zaslúži 100-bodový rizling z vinárstva Pavelka!

Prečítajte si rozhovor: Oceňovaný sladký Rizling od Pavelkovcov

Čítať viac >

Pereg – ovocné vína z Modry

16. 04. 2024

Ovocné vína sú samostatná kapitola vo svete vín. Svojej obľube sa tešia najmä v oblastiach s chladným podnebím v Severnej Amerike, Škandinávii, ale aj na Slovensku. Spoločnosť Pereg, ktorá sídli v meste Modra, sa zaoberá výrobou ovocných aj hroznových vín. Nadväzuje na tradície predkov, ktoré prepájajú s novými poznatkami a modernou technológiou.

Čítať viac >

Ako chutia mladé vína Mrva & Stanko 2023

08. 04. 2024

Vinárstvo Mrva & Stanko prichádza na trh s kolekciou siedmych jarných, mladých vín ročníka 2023. Už dvadsaťsedem rokov bok po boku vinári Vladimír Mrva a Peter Stanko vyrábajú vína vo svojom vinárstve na okraji mesta Trnava. I keď ročník 2023 bol komplikovaný a úroda nižšia, vína disponujú pekným aromatickým profilom.

Čítať viac >

Karpatská Perla – Vína s rozhľadom

15. 03. 2024

Ladislav a Margita Šebovci si jednoznačne zakladajú na pôvode hrozna. Ako jedny z mála slovenských vinárov plynule nadviazali na rodinnú tradíciu vinohradníctva a výroby vína. Znalosti práce vo vinici a umenie výroby vína dostali do vienka od svojich rodičov.

Srdečne vás pozývame ochutnať všetky perly z vinárstva Karpatská Perla na podujatí Pekné víno s rozhľadom, ktoré sa koná už 23. marca.

Čítať viac >

Veľkonočné vínne tipy od slovenských vinárov

06. 03. 2024
Každá rodina má svoje vlastné veľkonočné menu. Varia sa údené šunky, pripravujú plnky s bylinkami alebo nadýchaný piškótový baranček. K tomuto…
Čítať viac >

Slovenské vína k veľkonočnej hostine

06. 03. 2024
Či už túto Veľkú noc varíte šunku alebo jahňacinu, pravdepodobne k jedlu budete podávať víno. Ponúkame vám niekoľko rýchlych a jednoduchých tipov,…
Čítať viac >

Ženy a víno - aké vína ženy preferujú?

04. 03. 2024
Hovorí sa, že každé víno je jedinečné, čo sa týka vône i chuti, nesie v sebe určité tajomstvo, preto ho mnohí prirovnávajú k žene. Víno je späté s…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.