offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Rothschild

Odísť z témy

Novinky z vinárstva Mouton Cadet v BIO kvalite

21. 02. 2024

Vinárstvo Mouton Cadet vzniklo v roku 1930 na základe rozhodnutia baróna Philippa de Rothschilda, ktorý chcel sprístupniť časť svojej produkcie. O 90 rokov vzniká nová kolekcia vín vo verzii bio a vegan.

Čítať viac >

Valentín: Aké vína si vybrať?

07. 02. 2024

Deň svätého Valentína je chvíľou oslavy lásky a prejavenie uznania niekomu výnimočnému vo vašom živote. Oslavujete Valentína s partnerom alebo s priateľmi? Víno je dokonalým darčekom, ktorý môžete darovať svojmu blízkemu alebo vašej láske ako prekvapenie. Ktorá fľaša je však pre výnimočný večer tá najlepšia?

Inšpirujte sa výberom: Víno na Valentína

Čítať viac >

Pena z bielej čokolády Créme de la Créme a TIP na víno

02. 02. 2023

V priebehu posledných rokov sladké vína akosi vyšli z módy. Keďže sa nám blíži sviatok zamilovaných, s Lenkou sme sa rozhodli vzdať hold práve sladkým vínam. Kedy si dať kvalitné sladké víno ak nie na Valentína. Lenka si pre vás pripravila penu z bielej čokolády a k nej odporúčam francúzske biele sladké víno Rothschild Mouton Cadet Réserve Sauternes z ročníka 2021.

Čítať viac >

Baron Philippe de Rothschild - skvelé vína z Bordeaux

01. 02. 2023

Spoločnosť Baron Philippe de Rothschild je vlastníkom vinárstva Mouton Cadet. Usadlosť produkuje výborne vína z oblasti Bordeaux, ktoré si získali celosvetovú reputáciu. Vinárstvo sídli v meste Pauillac. V súčasnosti sa považuje za najúspešnejšiu značku v oblasti Bordeaux.

Čítať viac >

Sladké vína sú symbolom Vianoc

13. 12. 2021

Dopyt po sladkých vínach v poslednej dobe výrazne klesol. Podľa someliéra WinePlanet.sk uprednostňujú zákazníci namiesto toho šumivé biele a plné červené vína. Avšak cukrovinky a sladké vína k Vianociam jednoducho patria.

Inšpirujte sa výberom najlahodnejších sladkých vínnych prekvapení.

Vianočná tokajská akcia len do 24.12. – 10% zľava na Tokajský výber 3,4,5 a 6 putňový a darčekový box

Čítať viac >

Kuracia rolka plnená kozím syrom, sušenými paradajkami a bazalkou - RECEPT a tip na víno

13. 07. 2021
Keďže vonku máme leto v plnom prúde, s Lenkou pokračujeme v príprave ľahkých letných jedál. Dnes to bude plnená kuracia rolka s…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.