offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Reya

Odísť z témy

Histamín vo víne, ktoré ho majú málo?

25. 01. 2024

Niektorí ľudia trpia alergiou na obsah histamnu, nazývanou histamínová intolerancia. Histamínovou intoleranciou (HIT) trpí približne jedno až päť percent populácie. Postihnuté osoby nie sú schopné rozložiť histamín prijatý s jedlom v dôsledku nedostatku enzýmov. Histamín vzniká aj pri výrobe vína. Ako vzniká vo víne a ako sa vyrába víno, aby malo nízky obsah histamínu? Dočítate sa nižšie.

Pozrieť nízkohistaminové vína na eshope.

Čítať viac >

Najpredávanejšie vína za rok 2023

20. 12. 2023

Rok 2023 sa pomaly blíži ku koncu. Ďakujeme vám, našim zákazníkom, ktorí ste nám prejavili svoju dôveru i tento rok. Vždy vás radi obslúžime v kamenných predajniach v Bratislave – Stará Vajnorská Nivy a Bory a OC Európa v Banskej Bystrici. A samozrejme na našich stránkach wineplanet.sk a wineplanet.cz.

Čítať viac >

Najlepšie vína, ktoré môžete kúpiť v Black Week

16. 11. 2023

Najlepšie ponuky prichádzajú. Máte jedinečnú možnosť nakúpiť si slovenské i zahraničné vína za naozaj výhodne ceny. Z domu môžete pohodlne objednávať na Wineplanet.sk. Zľavy až do 50%. Viac ako 240 vín za jedinečné ceny. Nenechajte si ujsť túto akciu a doplňte si zásoby.

Ukázať všetky vína v akcii

Čítať viac >

Vyskúšajte Halloweenske koktaily s vínom a destilátmi

24. 10. 2023

Blíži sa čarovné obdobie roka. Noci sa predlžujú, lístie sa sfarbuje a my sa pripravujeme na sviatok hrôzy. Halloween, oslava všetkého strašidelného a tajomného si vyžaduje drink, ktorý sa hodí k tejto príležitosti.

Ako sa lepšie naladiť na Halloween než tajomným a lákavým kokteilom?

Čítať viac >

Kuracie kúsky v horčicovej omáčke a TIP na víno

17. 01. 2023

Po Vianociach si potrebuje naše telo oddýchnuť od ťažkých pokrmov. Kuracie mäso je ľahko stráviteľné a má málo kalórii. Jeho príprava je všestranná, môžete ho dusiť, grilovať alebo smažiť. Lenka si pre vás pripravila kuracie kúsky v horčicovej omáčke s Basmati ryžou. K tomuto jedlu sa výborne hodí naša novinka Reya Elementa Rizling vlašský 2021.

Čítať viac >

Nové vína REYA Elementa

09. 01. 2023
REYA je privátna značka spoločnosti Corner už niekoľko rokov. Záujem o tieto vína u zákazníkov rastie. Postupne v roku 2020 vznikla rada REYA…
Čítať viac >

Black Friday na Wineplanet - ktoré vína sa oplatí kúpiť?

07. 11. 2022
Najlepšie ponuky prichádzajú na čierny piatok, a vy máte jedinečnú možnosť nakúpiť si vína výhodne za férové ceny až do mínus 50 %. Tento rok…
Čítať viac >

Kuracie teriyaki s brokolicou a TIP na víno

19. 07. 2022
Ázijská kuchyňa patrí medzi najzdravšie kuchyne sveta. Je založená na rovnováhe. Základom je najmä veľa zeleniny, ryby, sója, tofu, huby, ryža a…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.