offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Prosecco

Odísť z témy

Pad Thai s kuracím mäsom a TIP na Prosecco V8+

12. 07. 2023

Thajská kuchyňa je známa po celom svete. Vyznačuje sa pestrosťou farieb, vôní a chutí. Je jednoduchá na prípravu a považuje sa za jednu z najzdravších kuchýň na svete, pokiaľ máte kladný vzťah k pikantným pokrmom. Lenka pripravila Pad Thai s kuracím mäsom, ku ktorému odporúčam V8+ Prosecco Spumante Millesimato Brut 2022.

Zoznámte sa: V8+ - Prosecco, ktoré hovorí samo za seba

Čítať viac >

Aké Prosecco k príprave Aperol Spritz

11. 07. 2023

Aperol Spritz, ktorého vznik sa datuje do 50. Rokov minulého storočia, je obľúbeným nápojom nielen vo svojej rodnej krajine, Taliansku. Tento kokteil si získal i medzinárodnú popularitu. Dnes môžete nájsť Aperol Spritz v reštauráciách, kokteilových baroch a kaviarňach po celom svete. Či už sedíte na talianskom námestí alebo vo vlastnej záhrade, Aperol Spritz je dokonalým kokteilom na uhasenie smädu, ktorý si môžete vychutnať vonku počas slnečného, letného dňa.

AKCIA LEN DO 16.7. - 6. Prosecco a iné bublinky v košíku zadarmo.

Čítať viac >

V8+ - Prosecco, ktoré hovorí samo za seba

06. 07. 2023

Prosecco je životný štýl a môže mať mnoho podôb. Vo vinárstve V8+ interpretujú najznámejšie talianske šumivé víno na svete ako najlepší komunikačný prostriedok k stretávaniu sa. V8+ hovorí: „Vyrábame Prosecco, ktoré hovorí samo za seba. Otvárame jeho kultúru a špecifiká, aby sme zaistili, že každý môže objaviť výnimočný a mnohostranný svet našich talianskych bubliniek.“

Čítať viac >

Namiešajte si skvelé drinky z Prosecca

19. 12. 2022

Prosecco sa teší veľkej obľube medzi všetkými milovníkmi vína. Okrem samstatného popíjania poslúži ako skvelý spoločník zábavných koktailov. Načerpajte inšpiráciu z receptúr z vinárstva Serena 1881.

Čítať viac >

Silvester s miliónom bubliniek

19. 12. 2022

Nezabudnite na najdôležitejšiu časť vítania Nového roka - bublinky. Champagne alebo Prosecco je pre niekoho jasná prvá voľba. Ale s toľkými úžasnými šumivými vínami, ktoré máte k dispozícii, by bola škoda, keby ste vždy zostali pri tom istom. Someliér WinePlanet vám predstaví niektoré z najlepších šumivých vín, s ktorými si môžete pripiť k Novému Roku 2023.

Inšpirujte sa: Všetko o Champagne

Čítať viac >

Inšpirácie na darčeky - víno

02. 11. 2022
Vyberte originálne a reprezentatívne darčeky, ktoré potešia vašich známych, partnerov, či kolegov. V našej ponuke nájdete viac ako 2500 druhov…
Čítať viac >

Antipasti a TIP na víno

18. 08. 2022
Leto ešte nekončí. Ak chystáte s priateľmi letnú párty, nechajte sa inšpirovať receptom od Lenky na rýchle a farebné, talianske antipasti. A…
Čítať viac >

Prosecco si zabezpečilo ochranu známky na Novom Zélande

17. 08. 2022
Nový Zéland sa stal poslednou krajinou, ktorá oficiálne uznala Prosecco ako chránené zemepisné označenie šumivého vína vyrábané iba v talianskom…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.