offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Párovanie vína a jedla

Odísť z témy

Pečené kačacie prsia a TIP na víno Mea Grati

09. 11. 2023

V tomto jesennom období si radi doprajeme pečenú hus alebo kačku s lokšami a kapustou. Lenka si však pre vás pripravila pečené kačacie prsia s netradičnou prílohou zo zelenej šošovice. Dokonalosť pokrmu doladíme s ružovým vínom Pinot Noir Rosé 2022 z vinárstva Mea Grati.

Viac o vinárstvu: MEA GRATI - vína s príbehom vďačnosti

Čítať viac >

Halloween torta Red Velvet a Tip na „víno“ BOBULO

18. 10. 2023

Halloween je oslava všetkého strašidelného a tajomného, na ktorú sa tešia najmä deti. Ak vás tento rok prídu strašiť duchovia, pohostite ich tortou Red Velvet podľa receptu od Lenky. Môžete im k torte naliať Bobulo z Karpatskej Perly, aby vás už viac nestrašili.

Čítať viac >

Hovädzie ragú s hokkaido haluškami a TIP na víno El Coto

12. 10. 2023

Jeseň pomaly prichádza. Čoraz častejšie vyhľadávame pokrmy, ktoré sú plnšie a bohatšie. To isté platí i o vínach. Lenka si pre vás pripravila hovädzie ragú s hokkaido haluškami. K tomuto pokrmu odporúčam španielske červené víno z oblasti Rioja El Coto Coto de Imaz Reserva 2018.

Čítať viac >

Bryndzovo smotanový podplamenník a TIP na víno Fundus Regius

22. 09. 2023

Návrat k tradičným, slovenským jedlám. Bryndza či slanina by veru nemali chýbať v našej domácnosti. Lenka pripravila výborný bryndzovo smotanový podplamenník nazývaný i „slovenská pizza.“ A k tradičnému jedlu vyberám „netradičný, oranžový“ Rizling rýnsky zo slovenského vinárstva Fundus Regius.

Čítať viac >

Šúľance s vanilkovým krémom a TIP na víno Ostrožovič

13. 09. 2023

Koniec leta nemusí byť len smutný, môže byť i sladký. Lenka pripravila pre vás zemiakové šúľance s orechmi a vanilkovým krémom. K tomuto skvelému dezertu odporúčam sladké, slovenské víno z Tokaja z vinárstva Ostrožovič.

Čítať viac >

Šafranové rizoto s lososom a TIP na víno Estandon

24. 08. 2023
Šafranové krémové rizoto poznáme i pod názvom milánske. Tento kráľ rizot sa najlepšie hodí k mladšiemu červenému vínu alebo k štruktúrovanejšiemu…
Čítať viac >

Zapekané cukety a TIP na víno Santa Cristina

08. 08. 2023
Máme tu sezónu dozrievania rajčín, paprík, ale aj tekvíc a cukiet. A tie treba čím skôr i spotrebovať. Preto si Lenka pre vás pripravila výborný,…
Čítať viac >

Avokádové tagliatelle a TIP na víno Museum Rosé 2022

24. 07. 2023
Vychutnajte si letnú pohodu s priateľmi, rodinou, s obľúbenými cestovinami DE CECCO pripravených podľa Lenky a s ružovým vínom Museum Rosé 2022.
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.