offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Párovanie vína a jedla

Odísť z témy

Jarné vína k sezónnej zelenine a ovociu

15. 04. 2024

Jarná úroda vyvoláva obraz chrumkavej, čerstvej zeleniny. Tradične býva zelenina nepriateľom vína. Horkosť v artičokoch a špargli sa často považuje za protiklad k vínu. Nebojte sa, existuje niekoľko skvelých tipov, ako si správne vybrať vína s jarným pokrmom. 

Jarná ponuka vín až -40%, akcia platná len do 30.4.2024. 

Čítať viac >

Bravčová panenka s omáčkou a TIP na víno Emiliana

10. 04. 2024

Panenka je najchudšie bravčové mäso, ktoré sa čoraz častejšie objavuje v reštauráciách v jedálnom lístku. Lenka k panenke pripravila omáčku z pečených červených paprík a výborné oškvarkové krokety. K tomuto pokrmu odporúčam červené víno z vinárstva Emiliana Salvaje BIO 2022.

Čítať viac >

Jarné kombinácie s vínom

02. 04. 2024

Jar prináša množstvo čerstvých ingrediencií a chutí, ktoré ponúkajú skvelú príležitosť pre objavovanie rôznych kulinárskych kombinácií. Počas tejto sezóny sú miestne trhoviská plné pestrej škály ovocia a zeleniny. Sezónne jarné jedlá sú vo všeobecnosti ľahšie. Vymeňte ťažšie zimné vína rovnakým spôsobom, ako recepty na bohaté dusené jedlá. Namiesto toho sa nechajte inšpirovať ľahkými, sviežimi chuťami, ktoré sa dokonale hodia k jarným vínam. Keď je pokrm kombinuje so správnym vínom, zážitok sa umocní. 

TIP: Jarná ponuka vín -25%

Čítať viac >

Veľkonočné vínne tipy od slovenských vinárov

06. 03. 2024

Každá rodina má svoje vlastné veľkonočné menu. Varia sa údené šunky, pripravujú plnky s bylinkami alebo nadýchaný piškótový baranček. K tomuto sviatku jednoducho patrí dobré jedlo a pitie. Dokonalé gurmánske výtvory si žiadajú aj správne zvolené víno. Užite si párovanie veľkonočných jedál so slovenskými vínami.

Pripravte sa na veľkonočné sviatky s kvalitnými vínami zo Slovenska. Výber vín somelierky.

Inšpirujte sa na blogu: Slovenské vína na Veľkú noc

Čítať viac >

Slovenské vína k veľkonočnej hostine

06. 03. 2024

Či už túto Veľkú noc varíte šunku alebo jahňacinu, pravdepodobne k jedlu budete podávať víno. Ponúkame vám niekoľko rýchlych a jednoduchých tipov, ktoré vám pomôžu vybrať si to správne víno.

Pripravte sa na veľkonočné sviatky s kvalitnými vínami zo Slovenska. Výber vín somelierky.

Čítať viac >

Valentínsky čokoládový koláčik a portské víno

08. 02. 2024
Vychutnajte si s nami lahodný čokoládový koláč a portské víno pre skutočne valentínsky pôžitok. Bohatá, sladká chuť portského vína Graham's The Tawny…
Čítať viac >

10 najlepších kombinácií francúzskeho syra a vína, ktoré môžete vyskúšať

02. 02. 2024
Francúzsko je známe svojou kuchyňou. Každý región sa môže pochváliť typickým jedlom, vínom a tiež syrom. Bývalý francúzsky prezident Charles de…
Čítať viac >

Vianoce s vínami Villa Maria

22. 12. 2023
Trblietajúce sa svetlá, borovicová vôňa a izby plné smiechu. Vianočné sviatky sú čarovným časom, ktorý môžete stráviť s priateľmi a rodinou. Stôl…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.