offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Hacaj

Odísť z témy

Slovenské vína k veľkonočnej hostine

06. 03. 2024

Či už túto Veľkú noc varíte šunku alebo jahňacinu, pravdepodobne k jedlu budete podávať víno. Ponúkame vám niekoľko rýchlych a jednoduchých tipov, ktoré vám pomôžu vybrať si to správne víno.

Pripravte sa na veľkonočné sviatky s kvalitnými vínami zo Slovenska. Výber vín somelierky.

Čítať viac >

Ženy a víno - aké vína ženy preferujú?

04. 03. 2024

Hovorí sa, že každé víno je jedinečné, čo sa týka vône i chuti, nesie v sebe určité tajomstvo, preto ho mnohí prirovnávajú k žene. Víno je späté s emóciami a uprednostňujú ho ženy, ktoré si vážia život a užívajú si každý moment. Medzinárodný deň žien (MDŽ) 8. marca je príležitosťou pre oslavu žien. Aké vína ženy preferujú?

AKCIA do 31.3.2024 - Namixujte si slovenské vína, šieste najlacnejšie víno v košíku ZADARMO!

Čítať viac >

Bryndzová pena s bagetou a májový TIP na víno

02. 05. 2023

Májová bryndza sa pokladá za tú najchutnejšiu a najzdravšiu. Lenka pre vás pripravila veľmi ľahkú, ale o to chutnejšiu bryndzovú penu, ku ktorej sa skvele hodí slovenský sekt z vinárstva Hacaj Feteasca Regala Extra Dry 2018.

Čítať viac >

Ktoré sú najpestovanejšie odrody Slovenska?

29. 03. 2022

"Slovensko je malá vinohradnícka a vinárska krajina. Slovenské vína však majú svoj jedinečný charakter. Vinohrady ležia v severnom vinohradníckom pásme a zloženie pôd sa mení od žuly a vápenca cez sopečné horniny až pieskovec. Táto rozmanitosť ponúka originálne vína. Poďte sa pozrieť, ktoré sú najrozšírenejšie odrody na Slovensku a ktoré vína by ste mali určite ochutnať." Denisa Šutáková, someliérka WinePlanet a Corner & Co.

Inšpirujte sa: TOP vína zo SlovenskaSlovenské vína, ktoré by ste mali určite ochutnať v roku 2022

Čítať viac >

Je tu koniec roka 2021. Otvorte si bublinky!

21. 12. 2021

Žiaden rok si určite nevyslúžil svoj koncoročný pohár šumivého vína viac ako rok 2021. Ak však ešte nemáte zásoby klasických francúzskych bublín čiže Champagne alebo chcete vyskúšať niečo nové, pouvažujte nad elegantnými šumivými vínami z celého sveta. Šumivé vína ako prosecco, franciacorta, crémant alebo klasický sekt sú len niekoľkými doplnkami ku klasickým oslavám Silvestra alebo jednoducho do zásoby na oslavy v roku 2021.

Inšpirujte sa: Top výber šumivých vín a champagne

Čítať viac >

Vianočné tipy od slovenských vinárov

24. 11. 2021
K Vianociam neodmysliteľne patrí dobré jedlo a víno, ktoré si v bežné pracovné dni nemáte čas vychutnať. Doprajte si krásne chvíle a…
Čítať viac >

Špenátový Lavaš koláčik - RECEPT a tip na víno

13. 03. 2021
Urobte si krásny zelený štvrtok, alebo akýkoľvek deň v týždni s ľahkou večerou. Špenátový koláčik je ideálny aj pre návštevu, ide o veľmi jednoduchý,…
Čítať viac >

Aký prípitok zvoliť na Silvestra? Tento rok sa otvára ružové Prosecco.

16. 12. 2020
Počas silvestrovskej noci sa vypije viac bubliniek ako za celý rok. Prípitok o polnoci so šumivým vínom je kľúčovým okamihom Silvestra. Tento…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.