offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Gérard Bertrand

Odísť z témy

Jarné kombinácie s vínom

02. 04. 2024

Jar prináša množstvo čerstvých ingrediencií a chutí, ktoré ponúkajú skvelú príležitosť pre objavovanie rôznych kulinárskych kombinácií. Počas tejto sezóny sú miestne trhoviská plné pestrej škály ovocia a zeleniny. Sezónne jarné jedlá sú vo všeobecnosti ľahšie. Vymeňte ťažšie zimné vína rovnakým spôsobom, ako recepty na bohaté dusené jedlá. Namiesto toho sa nechajte inšpirovať ľahkými, sviežimi chuťami, ktoré sa dokonale hodia k jarným vínam. Keď je pokrm kombinuje so správnym vínom, zážitok sa umocní. 

TIP: Jarná ponuka vín -25%

Čítať viac >

Valentín: Aké vína si vybrať?

07. 02. 2024

Deň svätého Valentína je chvíľou oslavy lásky a prejavenie uznania niekomu výnimočnému vo vašom živote. Oslavujete Valentína s partnerom alebo s priateľmi? Víno je dokonalým darčekom, ktorý môžete darovať svojmu blízkemu alebo vašej láske ako prekvapenie. Ktorá fľaša je však pre výnimočný večer tá najlepšia?

Inšpirujte sa výberom: Víno na Valentína

Čítať viac >

Čo sú to BIO a biodynamické vína?

23. 01. 2024

V čase klimatických zmien a globálneho otepľovania vinohradníci čoraz častejšie musia prispôsobovať prírode a jej zmenám. Udržateľné postupy pri výrobe vína sú kľúčovým trendom, ktorý získava na popularite. Zdravé hrozno a víno je šetrné nielen k nášmu zdraviu, ale i zdraviu k prírode. Víno s označením bio musí byť vyrobené z hrozna, ktoré bolo dopestované v ekologickom režime. Od vinárov vyžaduje, aby nepoužívali žiadne chemické prípravky. 

Vyberajte z našej ponuky BIO vín.

Čítať viac >

Tipy na skvelé ružové vína zo sveta

22. 03. 2023

Ružové víno preklenuje farebný priestor medzi červeným a bielym vínom. Vzhľadom na nárast popularity v posledných rokoch sa mnohí vinári rozhodli vyrábať ružové vína. 

Somelierka vybrala tipy na atraktívne ružové vína, inšpirujte sa.

Ďalšie blogy: Sprievodca svetom ružových vínJe ružové víno len pre dámy?

Čítať viac >

Gérard Bertrand – „Biodynamika nielen vo vinohradoch, je to môj životný štýl“

10. 02. 2023

Gérard Bertrand je so 16 vinárstvami umiestnenými na najkrajších polohách južného Francúzska stal dominantnou postavou. V roku 2012 bol vyhlásený za najlepšieho vinára roka IWC a za Európske vinárstvo roka.

Čítať viac >

Opitý Izidor roláda a TIP na víno

15. 12. 2022
Aké by to boli Vianoce bez sladkostí. Vyskúšajte tento rok tradičný recept v novom šate podľa Lenky. Pripravte si opitého Izidora ako roládu a k…
Čítať viac >

Európske vína, ktoré by ste mali určite ochutnať v roku 2022

24. 03. 2022
Aké je najlepšie víno? To, ktoré chutí, počúvam často. Určite nie! Áno, víno by malo chutiť, ale to je málo ako dôvod, prečo vzniklo. Aj hamburger…
Čítať viac >

Čo sú to BIO vína? Organické, biodynamické a naturálne vína a základné rozdiely.

08. 03. 2022
V čase klimatických zmien, globálneho otepľovania a informačného chaosu sa všetci snažíme byť trochu „zelenší“ a vzdelanejší. Nakupujeme organické…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.