offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Emiliana

Odísť z témy

Čo sú to BIO vína? Organické, biodynamické a naturálne vína a základné rozdiely.

08. 03. 2022

V čase klimatických zmien, globálneho otepľovania a informačného chaosu sa všetci snažíme byť trochu „zelenší“ a vzdelanejší. Nakupujeme organické produkty, recyklujeme len o niečo viac, ako sme boli zvyknutí. Svet vína smeruje k ekologickému povedomiu a udržateľnosti.

Vyberajte z našej ponuky BIO vín.

Čítať viac >

Úspešné ženy vo svete vína

04. 03. 2022

8.marec je Medzinárodným dňom žien a tiež príležitosťou osláviť úspechy výnimočných žien vo svete vín. Ženy, ktoré zmenili svet a vynaložili veľké úsilie na vyrovnanie nerovnomerného rozloženia v oblastiach, v ktorých stále dominujú muži. Svet vína je jedným z nich. Napriek mnohým štúdiám, ktoré tvrdia, že ženy sú lepšími degustátorkami vín ako muži, majú pred sebou ešte dlhú cestu, kým budú schopné vyrábať, distribuovať a predávať víno rovnakým tempom a úspechom ako muži.

Čítať viac >

Vínne Bestsellery 2021

21. 12. 2021

Prinášame vám rebríček vín, ktoré patrili v roku 2021 medzi naše najpredávanejšie. Vychádzali sme z osobného predaja a predaja na internete. Predovšetkým zo štatistík predaja WinePlanet.sk a WinePlanet.cz.

Ukázať vína vo výbere Bestsellery roka 2021

Čítať viac >

Zmena klímy - Prehodnoťte svoj pitný režim

03. 11. 2021

Aj výroba vína má vplyv na životné prostredie, to je nepopierateľné. Tento mesiac sa svetoví lídri stretávajú v Glasgowe na konferencii COP26, ktorú Sir David Attenborough opísal ako možno „našu poslednú príležitosť“ urobiť potrebnú zmenu smerom k ochrane planéty pred „ochromujúcou“ klimatickou krízou.

Čítať viac >

Čile, krajina štýlových vín

06. 04. 2021

Čile,  ako tvrdia milovníci juhoamerických vín, je Bordeaux južnej pologule. Argumentujú tým, že Argentína má svoj Malbec, Kalifornia Zinfandel, Juhoafrická republika Pinotage, Austrália Shiraz, ale Čile nemá svoju odrodu. Najvyššie zastúpenie majú v krajine odrody Cabernet Sauvignon a Merlot, teda tie, ktoré preslávili Bordeaux. Vína z Čile sú plné a zároveň jemné, ohnivé a temperamentné.

Teraz sú vína z Čile v akcii -15%.

Čítať viac >

Úrodné údolia pre vína z Čile

06. 04. 2021
Čile patrí medzi vinárske krajiny Nového sveta, ktorým má Európa čo závidieť - nízke náklady a vysoké výnosy, no tiež maximálne dobré počasie a…
Čítať viac >

10 tipov na darčeky pre milovníkov vína

01. 12. 2020
Víno je ideálnym darčekom, ak chcete potešiť nielen niekoho z rodiny, ale i svojich priateľov alebo obchodných partnerov. Víno ako dar prináša emóciu…
Čítať viac >

Ktoré vína sa oplatia kúpiť na Black Friday

17. 11. 2020
Povýšte čierny piatok na nákupný vínny piatok Black WineDay. Tento deň sa považuje za začiatok predvianočnej nákupnej horúčky. Nemusíte čakať v …
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.