offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Emiliana

Odísť z témy

Čo sú to BIO a biodynamické vína?

23. 01. 2024

V čase klimatických zmien a globálneho otepľovania vinohradníci čoraz častejšie musia prispôsobovať prírode a jej zmenám. Udržateľné postupy pri výrobe vína sú kľúčovým trendom, ktorý získava na popularite. Zdravé hrozno a víno je šetrné nielen k nášmu zdraviu, ale i zdraviu k prírode. Víno s označením bio musí byť vyrobené z hrozna, ktoré bolo dopestované v ekologickom režime. Od vinárov vyžaduje, aby nepoužívali žiadne chemické prípravky. 

Vyberajte z našej ponuky BIO vín.

Čítať viac >

Zimné inšpirácie - víno aj destiláty

12. 12. 2023

Čo budeme piť túto zimu? V chladnom počasí preferujeme skôr plnšie, komplexné vína s bohatou štruktúrou. Zvyšuje sa aj spotreba destilátov. Prinášame tekuté tipy pre zimné inšpirácie.

Čítať viac >

Najlepšie vína, ktoré môžete kúpiť v Black Week

16. 11. 2023

Najlepšie ponuky prichádzajú. Máte jedinečnú možnosť nakúpiť si slovenské i zahraničné vína za naozaj výhodne ceny. Z domu môžete pohodlne objednávať na Wineplanet.sk. Zľavy až do 50%. Viac ako 240 vín za jedinečné ceny. Nenechajte si ujsť túto akciu a doplňte si zásoby.

Ukázať všetky vína v akcii

Čítať viac >

Emiliana oslavuje International Organic Day

27. 09. 2023

Medzinárodný deň ekologického poľnohospodárstva bol menovaný Európskym parlamentom v roku 2021 a oslavuje sa 23. septembra. Vinárstvo Emiliana opätovne potvrdzuje oddanosť tomuto spôsobu hospodárenia. Emiliana považuje ekologické poľnohospodárstvo nielen za spôsob výroby vína bez chemikálií, ale aj spôsob ako žiť, myslieť a znovu sa spájať s prírodou, pretože sme jej súčasťou a blahobyt planéty závisí od našich činov.

Čítať viac >

Vinárstvo Emiliana oslavuje Deň Zeme

14. 04. 2023

Emiliana je najväčšie čílske organické vinárstvo, ktoré sa každý rok 22.4. pripája k oslavám Dňa Zeme. Vinárstvo sa plne venuje organickému a biodynamickému pestovaniu hrozna a hospodáreniu, ktoré chráni našu planétu a samozrejme prináša skvelé vína.

Čítať viac >

Zápisky z degustácie - Rozhovory k poháru vína

22. 11. 2022
20. októbra 2022 sa vo vinotéke Wineplanet na Starej Vajnorskej prvýkrát uskutočnilo autorské čítanie knihy Historky k poháru vína. Jednotlivé…
Čítať viac >

Svetové vína, ktoré by ste mali určite ochutnať v roku 2022

24. 03. 2022
Najviac prekvapení sa dá prežiť s vínami sveta. Tieto vína disponujú pozoruhodným nadšením pri ich výrobe, vášňou ich autorov, ale aj…
Čítať viac >

Spoznajte vinárstvo v znamení prírody Emiliana z Čile

14. 03. 2022
Predstavujeme vám organické a biodynamické vinárstvo Emiliana z Čile. Vína z tohoto vinárstva sú doslova späté s prírodou. Ako jediné vinárstvo…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.