offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Coravin

Odísť z témy

Ako darovať víno

12. 02. 2024

Vybrať víno môže byť náročné. Červené alebo biele? Mali by ste kúpiť fľašu, dve alebo aj tri? Nenechajte sa však odradiť. Sme tu, aby sme vám pomohli. Náš sprievodca zahŕňa všetky aspekty, či už ide o darček k narodeninám, svadbe alebo výročiu.

Inšpirujte sa: Valentín: Aké vína si vybrať?

Čítať viac >

Ako dlho vydrží víno po otvorení?

31. 01. 2024

Je to častá otázka každého, kto má otvorenú fľašu vína: Ako dlho vydrží? Životnosť otvorenej fľaše vína sa môže líšiť v závislosti od viacerých faktorov, ako je druh vína, podmienky skladovania a množstvo vzduchu, ktoré sa dostalo do fľaše.

Inšpirujte sa: Ako si otvoriť fľašu vína? Vývrtkou aj bez nej

Čítať viac >

Inšpirácie na darčeky - destiláty a delikatesy

07. 11. 2022

Vyberte originálne a reprezentatívne darčeky, ktoré potešia vašich známych, partnerov, či kolegov.

V našej ponuke nájdete viac ako 2500 druhov vína a prémiových značiek alkoholu, štýlové kalichy a dekantery značky Riedel, kávu, čaj alebo iné delikatesy.

TIP: Inšpirácie na darčeky - víno

Čítať viac >

Keď sa víno stáva umením

11. 04. 2022

Začiatkom apríla s k nám z Viedne zatúlal Aurélien Cadoux – obchodný manažér Laporte zo Sancerre. Kto by si predstavoval pod touto funkciou vyšportovaného muža s gélovým účesom a červenými ponožkami, asi bude sklamaný...Aurélien je skromný chlapík s typickým žoviálnym prejavom a nevnucujúcim sa šarmom – bez vizitky! Na rozdiel od obchodných manažérov miléniovej generácie, dá sa ním vášnivo debatovať o víne aj v širších súvislostiach. A keďže zastupuje skvelé vína z Loiry, je takáto debata skutočne obohacujúca.

Čítať viac >

Čo s otvorenou fľašou vína?

04. 10. 2021

Myslíte si, že ak otvoríte fľašu šumivého vína a dáte do neho kovovú lyžičku, bublinky v ňom dlhšie ostanú? Je to mýtus. Lyžička nemá vplyv na udržanie bubliniek. Oxid uhličitý vo fľaši čiastočne zabraňuje rýchlej strate perlenia.

Poďme sa spolu pozrieť ako uchovávať šumivé víno a ako dlho vám vydrží biele alebo červené víno v chladničke.

Čítať viac >

10 tipov na darčeky pre milovníkov vína

01. 12. 2020
Víno je ideálnym darčekom, ak chcete potešiť nielen niekoho z rodiny, ale i svojich priateľov alebo obchodných partnerov. Víno ako dar prináša emóciu…
Čítať viac >

Praktické doplnky pre milovníka vína

09. 01. 2020
Someliérska vývrtka, nádoba na ľad, poháre na víno, karafa, vákuové zátky, vinotéka... čo všetko by mal mať doma správny milovník vína? Nie je vždy…
Čítať viac >

Someliér testuje Coravin Eleven

06. 03. 2019
Prečítajte si náš test Coravinu 11, je to prvý automatický a diaľkovo prepojený systém na uchovávanie vína. Je vybavený LED displejom a …
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.