offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

Jarná akcia do -40% na vína a alkohol

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Ochutnajte novinky ¡Hola! a La Marca. Prosecco & Cava v akcii až -30%

Blog na tému Ayala

Odísť z témy

Zimné inšpirácie - víno aj destiláty

12. 12. 2023

Čo budeme piť túto zimu? V chladnom počasí preferujeme skôr plnšie, komplexné vína s bohatou štruktúrou. Zvyšuje sa aj spotreba destilátov. Prinášame tekuté tipy pre zimné inšpirácie.

Čítať viac >

Vyberte si víno podľa vášho znamenia

06. 12. 2023

Pripúšťame, že robiť hlavné životné rozhodnutia výlučne na základe horoskopov môže byť nerozumné. Ale použiť ho pri výbere vína? Spoločnosť Cellarmasters sa zamerala na údaje o predaji, aby určila typ vín, ktoré každé znamenie uprednostňuje.

„Analýzou poznatkov našich zákazníkov a porovnaním s objednávkami za posledných 12 mesiacov sme boli schopní analyzovať, ako sa líšia preferencie vín medzi znameniami,“ hovorí Christine Rickets, riaditeľka Cellarmasters.

Čítať viac >

Champagne Ayala v Mirror Cocktail Bar Hotela Radisson Carlton v Bratislave

18. 05. 2022

Spoločnosť Corner dlhodobo spolupracuje so Champagne Ayala. 160-ročnú históriu Ayaly prezentoval exportný manažér Constantin Bollet. Nové priestory Mirror Cocktail Baru v Bratislave privítali v letný májový podvečer tridsiatku klientov spoločnosti Corner.

Čítať viac >

Európske vína, ktoré by ste mali určite ochutnať v roku 2022

24. 03. 2022

Aké je najlepšie víno? To, ktoré chutí, počúvam často. Určite nie! Áno, víno by malo chutiť, ale to je málo ako dôvod, prečo vzniklo. Aj hamburger vznikol preto, aby nasýtil a chutil. Dokonalé víno je pre mňa to, ktoré čo najvernejšie reflektuje svoj pôvod a ročník. Je vyrobené s citom a fortieľom. S rešpektom k životnému prostrediu kde vzniklo, ako aj v úcte k tradíciám. Využíva moderný prístup s cieľom vyjadriť, nie zaujať. Víno, ktoré dáva viac otázok, ako odpovedí!  Rastislav Šuták, someliér WinePlanet a Corner & Co.

Inšpirujte sa: Slovenské vína, ktoré by ste mali určite ochutnať v roku 2022Svetové vína, ktoré by ste mali určite ochutnať v roku 2022

Čítať viac >

Úspešné ženy vo svete vína

04. 03. 2022

8.marec je Medzinárodným dňom žien a tiež príležitosťou osláviť úspechy výnimočných žien vo svete vín. Ženy, ktoré zmenili svet a vynaložili veľké úsilie na vyrovnanie nerovnomerného rozloženia v oblastiach, v ktorých stále dominujú muži. Svet vína je jedným z nich. Napriek mnohým štúdiám, ktoré tvrdia, že ženy sú lepšími degustátorkami vín ako muži, majú pred sebou ešte dlhú cestu, kým budú schopné vyrábať, distribuovať a predávať víno rovnakým tempom a úspechom ako muži.

Čítať viac >

Významné novinky na planéte vína

19. 01. 2021
Rok 2020 nám všetkým priniesol pre koronu množstvo starostí a obmedzení. Ale napriek tomu sme vám doviezli veľa nových vín a rozšírili…
Čítať viac >

Šumivé vína v lete?

14. 06. 2020
Prečo sú šumivé vína najviac populárne v lete? Počas leta býva teplota vysoká a prirodzene siahame po chladených nápojoch hoci aj s …
Čítať viac >

Čo znamená „Vins Clair“ a zážitky z výletu do Champagne

03. 04. 2019
Každoročne sa začiatkom marca koná vo Francúzskej oblasti Champagne týždeň s názvom Vins clairs. Jedná sa o udalosť, kedy sa vo veľkej…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.