offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Antinori

Odísť z témy

Antinori - srdce Chianti

13. 10. 2022

Rodina Antinori patrí medzi najstaršie šľachtické vinárske rodiny na svete. História rodiny je spojená s vínom od roku 1385, kedy sa Giovanni di Piero Antinori stal členom „Arte Fiorentina dei Vinattieri“ čiže cechu florentských vinárov.

Přečítajte si: Rozhovor s pani Evou Horákovou, exportnou manažérkou Marchesi Antinori SPA .

Čítať viac >

Ampio delle Mortelle - novinka v portfóliu od Antinori

17. 08. 2022

Le Mortelle je jedným z najnovších projektov rodiny Antinori. Ekologické vinárstvo vytvorené v pobrežnej Maremme v Toskánsku.

Víno Ampio delle Mortelle bolo prvý krát vyrobené v roku 2015. Ročník 2018 je momentálne len štvrtým v poradí. Jeho produkcia je veľmi limitovaná, ročná produkcia je len 5 až 7 tisíc fliaš v závislosti od ročníka. Sme radi, že sa nám pre vás podarilo získať exkluzívne 24 fliaš tohto zaujímavého vína.

Čítať viac >

Tagliatelle s mäsovými guľkami a TIP na víno

04. 08. 2022

Taliansko patrí k najobľúbenejším cestovateľským destináciám Slovákov. Nielen pre nádherné more, ale i kvôli výbornej talianskej kuchyni a vínam. Slováci Taliansko milujú. Preneste si chuť tejto krajiny i k vám domov. Uvarte si podľa Lenkinho receptu tagliatelle s mäsovými guľkami a otvorte si k nim fľašu vína Rosso di Montalcino z vinárstva Pian delle Vigne.

Inšpirujte sa ďalšími receptami na našom blogu.

Čítať viac >

Talianska vínna legenda – Marchesi Antinori

29. 07. 2022

Ak patríte medzi fanúšikov kvalitného vína, tak už ste o rodine Antinori určite počuli. Vyše 600 rokov produkujú bezpochyby tie najlepšie talianske vína a preslávili sa svojimi „Supertoskáncami“. Aký je príbeh tohto legendárneho vinárstva, čo majú nové a ktoré vína by ste mali určite ochutnať?

Prinášame vám rozhovor s pani Evou Horákovou pôvodom z Českej republiky, exportnou manažérkou Marchesi Antinori SPA .

Čítať viac >

„Historickí super toskánski“ sa spájajú v novom združení

09. 12. 2021

Skupina vinárov v Toskánsku vytvorila nový výbor pre „historických super Toskáncov“ s plánmi usporiadať inauguračné podujatie v USA v roku 2022.

Šestnásť zakladajúcich členov minulý týždeň vo Florencii založili nový výbor pre supertoskánske vína.

Čítať viac >

Ročník 2021 v Európe

07. 12. 2021
Aký bol ročník 2021 v európskych viniciach? Dá sa povedať, že podobný ako u nás. Vinárstva potrápilo hlavne zlé počasie na začiatku roka,…
Čítať viac >

TOP 50 World´s Best Vineyards 2021

25. 09. 2021
World´s Best Vineyards každý rok vyhlasuje poradie 50-tich najlepších viníc sveta. Hlavnou myšlienkou projektu je podporiť a zviditeľniť…
Čítať viac >

Nové vinárstvo Haras de Pirque z Čile

09. 09. 2021
Vinárstvo Haras de Pirque vyrába jedno z najlepších vín z odrôd Cabernet Sauvignon a Carménère nielen v Čile, ale aj vo svete. Vinárska usadlosť…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.