offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Antinori

Odísť z témy

Bizarné fakty o víne a sexe

21. 03. 2024

Víno a sex rozhodne nie je kombinácia, ktoré vám napadne okamžite. Avšak, aj keď o tom nehovoríme, víno sa neustále používa ako spoločenský prvok, čo nás viedlo k zamysleniu...

Zdroj: Winefolly

Čítať viac >

Supertoskánci - „Neoficiálne“ hviezdy Talianska

22. 08. 2023

Toskánsko je známe odrodu Sangiovese, ktorá je kľúčovou odrodou vín Chianti Classico a Brunello di Montalcino. Pred polstoročím miestni vinári začali popularizovať vína vyrobené z medzinárodných odrôd ako sú Cabernet Sauvignon, Merlot a Syrah známymi ako „Super Tuscan“.

Čítať viac >

Vínna cesta po Toskánsku

17. 08. 2023

Ako vyzerá toskánsky sen? Vinice a olivové háje siahajú cez zvlnené kopce, krajina posiata farmárskymi domami a starobylé cesty lemované cyprusmi. Toto všetko a ešte viac ponúka vinohradnícka oblasť Toskánsko. Od prvotriednych vín až po rafinovanú gastronómiu, bohatú históriu a kultúrne dedičstvo. Toskánské vinice a vína sú mikrokozmom všetkých talianskych pôžitkov.

Čítať viac >

Marchese Antinori získalo vinárstvo Stag’s Leap Wine Cellars

11. 05. 2023

Talianska skupina Marchesi Antinori uzavrela dohodu o kúpe vinárstva Stag’s Leap od Ste. Michelle Wine Estates. Piero Antinori navštívil Napu v roku 1985 a nadviazal silné priateľstvo so zakladateľom Stag’s Leap Warrenom Winiarskim, ktorý sa v roku 2007 rozhodol vinárstvo predať. Spoločnosť Ste. Michelle Wine Estates v tomto roku kúpila 85 % podiel v Stag’s Leap od Winiarskeho a zvyšných 15 % získala skupina Antinori.

Čítať viac >

Antinori - World’s Most Admired Wine Brand 2023

06. 04. 2023

V rámci 13. ročníka World’s Most Admired Wine Brand bola značka Antinori vyhlásená za svetovo najobdivovanejšiu značku vín. Antinori je prvé talianske vinárstvo, ktoré sa umiestnilo na vrchole tohto rebríčka.

Čítať viac >

Zápisky z degustácie Masterclass Sangiovese

24. 11. 2022
Dňa 15. novembra 2022 sa vo vinotéke Wineplanet na Starej Vajnorskej uskutočnil Masterclass zameraný na odrodu Sangiovese. Degustáciu viedla pani Eva…
Čítať viac >

6 ideálnych vín jesene

20. 10. 2022
Jeseň je najfarebnejším ročným obdobím. Rôzno sfarbené lístie môže pripomínať niekomu i farbu vín – zlato zelenkavá, žltá, oranžová, rubínovo červená…
Čítať viac >

Antinori – národný poklad Talianska

19. 10. 2022
Rodina Antinori patrí medzi najstaršie šľachtické vinárske rodiny na svete. História rodiny je spojená s vínom od roku 1385, kedy sa Giovanni di…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.