offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Súťaž o balíček vín Nichta

Súťaž o balíček vín Nichta

Vyhrajte septembrový balíček Nichta, ktorý je plný chutí a krásnych darčekov.

Výherný balíček obsahuje štyri vína Nichta, sekt Pesecká leánka v tubuse, vínne ponožky a tričko. Súťaž ukončená!


Ako sa zapojiť do súťaže?

Do súťaže sa zapojíte kúpou akéhokoľvek vína Nichta počas trvania súťaže od 1.9. do 30.9.2022 a to na www.wineplanet.sk alebo v ktorejkoľvek vínotéke WinePlanet. Šanca vyhrať je vysoká, v hre sú až 4 balíčky, výhercovia budú vyžrebovaní 4.10.2022. Pravidlá súťaže.

Výhercovia:

Ján Š. z Bratislavy - zo súťažiacich na eshope www.wineplanet.sk
Tomáš V. - zo súťažiacich z predajne WinePlanet Stará Vajnorská Bratislava
Anton T. - zo súťažiacich z predajne WinePlanet Nivy centrum, Bratislava
Maroš K. - zo súťažiacich z predajne WinePlanet Europa SC, Banská Bystrica

Objavte srdce Tekova

Vinárstvo Nichta je moderné rodinné vinárstvo sídliace v srdci vinárskeho regiónu Tekov v Čajkove od roku 1997. Bohatá história Tekova a jej pestré členenie prinášajú mnoho skvelých slovenských odrôd ako Pesecká leánka, Devín či Dunaj, ktoré podporuje aj vinárstvo Nichta. Majiteľ, vinár a vinohradník Branislav Nichta so svojou rodinou verí, že kľúčom ku kvalitnému vínu sú ich vlastné vinohrady, ktoré sa nachádzajú v blízkosti vinárstva.

Vína Nichta sú komplexné a plné s výrazným terroirárnym profilom a odrodovou charakteristikou. To, že kvalita pre vinárstvo znamená všetko, je podložené úspechmi vín na súťažiach doma aj v zahraničí. Vína prezentujú v troch úrovniach Classic, Terroir a Signature verné svojim terroir.

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.