offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Súťaž o balíček vín Nichta

Súťaž o balíček vín Nichta

Vyhrajte septembrový balíček Nichta, ktorý je plný chutí a krásnych darčekov.

Výherný balíček obsahuje štyri vína Nichta, sekt Pesecká leánka v tubuse, vínne ponožky a tričko. Súťaž ukončená!


Ako sa zapojiť do súťaže?

Do súťaže sa zapojíte kúpou akéhokoľvek vína Nichta počas trvania súťaže od 1.9. do 30.9.2022 a to na www.wineplanet.sk alebo v ktorejkoľvek vínotéke WinePlanet. Šanca vyhrať je vysoká, v hre sú až 4 balíčky, výhercovia budú vyžrebovaní 4.10.2022. Pravidlá súťaže.

Výhercovia:

Ján Š. z Bratislavy - zo súťažiacich na eshope www.wineplanet.sk
Tomáš V. - zo súťažiacich z predajne WinePlanet Stará Vajnorská Bratislava
Anton T. - zo súťažiacich z predajne WinePlanet Nivy centrum, Bratislava
Maroš K. - zo súťažiacich z predajne WinePlanet Europa SC, Banská Bystrica

Objavte srdce Tekova

Vinárstvo Nichta je moderné rodinné vinárstvo sídliace v srdci vinárskeho regiónu Tekov v Čajkove od roku 1997. Bohatá história Tekova a jej pestré členenie prinášajú mnoho skvelých slovenských odrôd ako Pesecká leánka, Devín či Dunaj, ktoré podporuje aj vinárstvo Nichta. Majiteľ, vinár a vinohradník Branislav Nichta so svojou rodinou verí, že kľúčom ku kvalitnému vínu sú ich vlastné vinohrady, ktoré sa nachádzajú v blízkosti vinárstva.

Vína Nichta sú komplexné a plné s výrazným terroirárnym profilom a odrodovou charakteristikou. To, že kvalita pre vinárstvo znamená všetko, je podložené úspechmi vín na súťažiach doma aj v zahraničí. Vína prezentujú v troch úrovniach Classic, Terroir a Signature verné svojim terroir.

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.