offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Someliérsky kurz za jedinečnú cenu

Someliérsky kurz za jedinečnú cenu

WinePlanet je hlavným partnerom Vinárskeho inštitútu, preto vám môžeme ponúknuť vzdelávanie o víne so zľavou 20%. Stačí pri objednaní kurzu zadať kód WP20.

Someliérske kurzy vedú lektori z radov špičkových someliérov a prinášajú tak absolventom okrem vzdelávania aj nevšedné zážitky. 

Ak sa rozhodujete, ako potešiť milovníka vína alebo aj úplného začiatočníka, someliérsky kurz môžete venovať aj formou darčekovej poukážky. 


Použite kód pri nákupe kurzu na stránke Vinárskeho inštitútu a zľava sa vám započíta. KÓD na ZĽAVU: WP20           

Záujemcovia si môžu vybrať z piatich kurzov. Najväčšiu obľubu si získal základný kurz s názvom „Základy someliérstva, vína a vinárstva“.

Každý z kurzov je jednodenným intenzívnym seminárom (praktickou lekciou) pod vedením lektora z radov špičkových someliérov. Prebiehajú v Bratislave alebo vo vybraných vinárstvach.

Jednotlivých kurzov Študijného programu SOMELIÉR sa od roku 2010 zúčastnilo až 4400 spokojných absolventov – 50% z radov profesionálov v gastronómii a 50% milovníkov vína z radov laickej verejnosti.

Kurzy prebiehajú po celý rok a darčeková poukážka má neobmedzenú platnosť. Obdarovaný si sám vyberie termín a miesto, ktoré mu vyhovuje.

 

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.