offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

Jarná akcia do -40% na vína a alkohol

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Ochutnajte novinky ¡Hola! a La Marca. Prosecco & Cava v akcii až -30%

SME TU STÁLE PRE VÁS – Vyjadrenie vedenia spoločnosti Corner & Co. a WinePlanet k bezpečnostným opatreniam

SME TU STÁLE PRE VÁS – Vyjadrenie vedenia spoločnosti Corner & Co. a WinePlanet k bezpečnostným opatreniam

Aj v týchto chvíľach usilovne pracujeme, aby ste si mohli pripiť na vaše zdravie. To najcennejšie, čo máme v našej spoločnosti Corner & Co. a WinePlanet sú naši zamestnanci. Slovo „naši“ má však pre nás hlbší význam. Význam dôležitosti, rešpektu k ich zdraviu a potrebám, zohľadneniu individuality každého jedného i úcty čo i len k najmenšiemu a najľahšiemu úkonu, ktorý v rámci svojej práce robia. 


Činnosť, úsilie, nápad i osobnostný príspevok každého zamestnanca našej spoločnosti – toto je bohatstvom, z ktorého vieme čerpať i v týchto chvíľach mnohých obmedzení.

 

Dnes, kedy je bezpečnosť a obmedzenie rizika pre našich zamestnancov prioritná, väčšina z nich pracuje priamo zo svojho domu a venuje sa každej jednej objednávke s rovnakou starostlivosťou, akoby sedeli v našich štýlových priestoroch.

Nie je to však pre nás nič neobvyklé. Dlhé roky sme celý náš informačný systém, procesy a postupy budovali tak, aby sme vedeli využívať každého prácu efektívne i s ohľadom na pohodlie a iné benefity, ktoré prináša práca z domu či zdieľané pracovné miesta.

Nie je tak ničím neobvyklým, že každý obchodný prípad je od samotného počiatku až po svoje ukončenie ľahko prístupný z ktoréhokoľvek miesta na svete. Rodina ako hodnota a podpora hodnôt individuality zamestnanca, to je základným kľúčom k dlhodobému zotrvaniu našich zamestnancov u nás. 

Kuriéra zaplatíme za vás

Momentom spracovania každej vašej objednávky, požiadavky a pripomienky prichádzajú tí z nás, naši hrdinovia zo skladu, ktorí ju starostlivo pripravia, zabalia a expedujú do rúk našim kolegom zo zasielateľských spoločností.

Pre nich sme pripravili prostredie, ktoré im poskytuje prijatými opatreniami zníženie rizika a to od ochranných prostriedkov cez bezpečné manipulačné postupy. S vedomím svojho bezpečia a so starostlivosťou, ktorej sa venujú každej jednej zásielke, ju vypravujú na cestu k vám. A práve to je moment začiatku cesty vína, liehovín, kávy, čokolády, čaju a iného prémiového sortimentu, ktorý končí vo vašich rukách.

Vy si môžete s pocitom výnimočnosti vychutnať to, čo sme s takou starostlivosťou a láskou pre vás pripravili a doručili. Nie sme však obyčajní – aj v tomto prinášame niečo navyše: s dopravou do vášho domova zdarma, rýchlo a pohodlne. 

 

Minimalizácia kontaktu a online platby

Nielen bezpečnosť našich zamestnancov ale aj bezpečnosť a pohodlie našich zákazníkov je súčasťou našich procesov. Presmerovali sme preto všetko tak, aby sme na tejto ceste smerom k vám minimalizovali kontakt a znížili tak nebezpečenstvá.

Preto nie je síce možný priamy odber objednávky vo vinotéke Wineplanet či platba v hotovosti kuriérovi, ale ponuka v podobe bezpečnej platby prostredníctvom pohodlného, vám známeho prostredia online platby cez väčšinu bánk, platby platobnou kartou či platby prostredníctvom systému PayPal so všetkými bezpečnostnými prvkami a zárukami, ktoré sa na vás ako spotrebiteľov vzťahujú.

Veríme, že s pohárom vína ide všetko ľahšie a dokážeme vám spríjemniť vaše dlhé večery.

Na zdravie všetkým!

Vedenie Corner & Co. a WinePlanet.sk

 

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.