offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
REYA Organica - vína v harmónii s prírodou

REYA Organica - vína v harmónii s prírodou

Reya Organica vám prináša vína s certifikátom biokvality zo Stredoslovenskej vinohradníckej oblasti. Vychutnajte si podmanivú chuť vína s odtlačkom čistej prírody. Zdravá slovenská pôda, ekologické pestovanie a šetrné spracovanie hrozna sú základom pre vína rady Reya Organica s prírodnou vôňou a nezameniteľnou chuťou.

Novinka - Reya Organica Cuvée Rubino BIO 2018


Reya Organica Bio vino

 

Reya Organica je nová privátna značka spoločnosti Corner & Co., ktorá vznikla v spolupráci s vinárstvom Víno Natural Domin & Kušický. Prinášame vám čerstvú novinku v podobe štyroch vín z ročníka 2018 Reya Organica Sauvignon BIO, Reya Organica Tramín červený BIO, Reya Organica Rulandské modré BIO a Reya Organica Cabernet Sauvignon BIO. 

BIO víno 

Hrozno, ktoré bolo použité k výrobe vín Reya Organica, pochádza z ekologických vinohradov, ktoré sú obrábané v súlade s prírodou. Vinič je striekaný len povolenými bio prípravkami. Pri výrobe vína neboli použité žiadne chemické pridané látky. Vína Reya Organica sú takmer bez histamínu a majú veľmi nízky obsah oxidu siričitého. 

Aké su vína Reya Organica

Tieto Bio vína sú určené do gastronómie aj  do retailu, predstavujú dokonalý pomer medzi kvalitou a cenou. Ľahkú manipuláciu pri otváraní vín vám umožní šróbovací uzáver. Vína Reya Organica sú ideálne na popíjanie s priateľmi a výborne sa snúbia k pokrmom.

 

Reya Organica Sauvignon BIO, suché, Veľký Krtíš, hon Viničky II. 2019

Atraktívna vôňa bielych egrešov, bazy, špargle a zeleného hrášku. Chuť korešponduje s vôňou, svieža s príjemnou grepovou kyselinkou v závere. Výborne sa hodí ku grilovaným rybám, ku krémovému rizotu so šparľou alebo k dusenému králikovi na bielom víne. Kúpiť na e-shope.

Reya Organica Tramín červený BIO, suché, Dolné Plachtince, hon Pustatina, 2018

Príjemná vôňa žltých zrelých ringlôt, liči, čajovej ruže a bieleho orgovánu. Chuť je svieža, ovocno korenistá so šťavnatou kyselinkou a dobrou harmóniou. Skvelý partner k teplému toastu s kozím syrom a proscuittom, teplej úprave Foie gras, k pirohom s kozím syrom, k kuraciemu Tandori alebo k zrejúcim syrom. Kúpiť na e-shope.

 

Reya Organica Rulandské modré BIO, suché, Veľký Krtíš, hon Viničky I., 2018

Vôňa zrelej slivky, čerešne doplnená jemne zemitými tónmi. Chuť je priamočiara, ovocná s mäkkou tanínovou štruktúrou a sladším záverom. Výborný k domácej perličke na hubách, ku grilovaným kačacím prsiam so slivkovou omáčkou, k pečenému jahňaciemu lýtku so zemiakovou kašou alebo k trhanému bravčovému mäsu s domácou žemľou. Kúpiť na e-shope.

Reya Organica Cabernet Sauvignon BIO, suché, Vinica, hon Husárka, 2018 

Vo vôni dominujú kabernetové tóny čiernej ríbezle a višne. Chuť je živá, ovocno korenistá s jemnou kyselinkou a hladkou tanínovou štruktúrou. Skvelý ku grilovaným bravčovým rebierkam s polentou, ku králikovi na divoko s haluškami alebo k hovädzej roštenke s koreňovou zeleninou. Kúpiť na e-shope.

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.